Naslovna VESTI BEOGRAD: Dečak, star 13 godina, već duže vreme zlostavlja i prebija golubove!

BEOGRAD: Dečak, star 13 godina, već duže vreme zlostavlja i prebija golubove!

0
golubovi petface

Golubovi u beogradskom naselju Karaburma, po svemu sudeći, stradaju od strane jednog dečaka, starog svega 13 godina. Nasilje prema životinjama, u 13. godini života, ne može nikako biti opravdano, shvaćeno, prihvaćeno, ali ni NEKAŽNJENO!

DIVNA PRIČA: Zec i golub srušili zid da bi bili zajedno!

Kako prenosi portal arsmedija.rs, na Karaburmi, naročito u području Mirjevskog bulevara, već duži vremenski period dečak starosti oko 13 godina ubija golubove. U pitanju su desetine ptica koje on uhodi, sateruje u ulaze zgrada i tu vrši premlaćivanje, a mrtve ili osakaćene ptice izbacuje na ulicu.

golubovi petface

-Koliko smo uočili ne druži se sa drugom decom, i svo slobodno vreme, naročito sada kada je raspust, provodi u zlostavljanju ptica. Na području Bulevara su leševi u poodmakloj fazi raspada. Socijalna služba ne uspeva da reaguje iz razloga što navodno porodica pomenutog maloletnog lica nije nikada kod kuće kada oni dođu, navodi se u soapštenju ovog portala.

Beskućnik (70) zbog hranjenja golubova plaća kazne!

Oni su pozvali nadležne da reaguju, da se čim pre odazovi na mnogobrojne apele i da se ovakvo nasilje nad nedužnim pticama sankcioniše.

golubovi petface

-Ovo se tiče svih nas, danas golubovi, sutra ko zna šta može da se desi, a problem ne jenjava, jer smo dobili informacije da je dečak viđen kako ponekad ubija golubove i po drugim delovima grada, dodali su.

Molimo ako znate nešto o ovom slučaju zlostavljanja životinja, prijavite u najbližu policijsku stanicu.

Izvor, Foto: arsmedija.rs

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.