Naslovna VESTI PSI VI KAŽITE – DA ILI NE: Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, želi da...

VI KAŽITE – DA ILI NE: Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, želi da pokrene akciju – “KUĆICE ZA LUTALICE”!

5
Gradonačelnik Zrenjanina petface

Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, od 2008. godine vrši ovu funkciju- Iako ga mnogi znaju kao političara, ono što je manje poznato u vezi sa njim je da je veliki ljubitelj životinja i borac za njihova prava! Ovu činjenicu dokazuje i njegova akcija, koju pokreće u svom gradu!

-Odavno se, kao neko kome je većina građana poverila upravljanje novcem svih nas, a u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima, borim sa idejom DA ili NE (u ime većine nas) obezbediti kućice za pse “lutalice” (koji su to postali upravo zahvaljujući ljudskoj nebrizi) i postaviti je po gradskim naseljima, upitao je gradonačelnik Zaječara svoje pratioce na društvenim mrežama!

Gradonačelnik Zrenjanina petface

Svestan “prozivki” – kako i sam navodi – koje će uslediti nakon ovog predloga, Boško Ničić se osvrnuo na kuce i mace kojima je ulica dom!

PROČITAJTE I:

Gradonačelnik Beograda postavio PRVE KUĆICE za vrapce na Novom Beogradu!

-Svestan u potpunosti prozivki da je taj novac mogao biti pametnije i “humanije” iskorišćen do demagoških busanja da nam deca umiru a mi brinemo o psima, da je trebalo pomoći socijalno ugroženima, da je bolje da smo obezbedili stanove i kuće za siromašne…milion izgovora i meta na leđa bi ovim potezom sebi i saradnicima okačio o leđa, ALI…Zaboli li vas (oni koji tako misle) kada vidite, na ovoj kiši i susnežici, nedužno živo biće koje se, ne svojom krivicom, trese mokro i promrzlo od hladnoće? Pre nego li predložim, iako ću se zdušno pobrinuti da za ovaj projekat obezbedim donatore, voleo bih da čujem vaše mišljenje dragi prijatelji. Unapred hvala, napisao je Ničić.

MI dajemo jedno VELIKO DA, i želimo da čujemo i vaše mišljenje! Verovatno će svako biti bitno gospodinu Ničiću u cilju realizacije ove ideje! ZA SVE NAPUŠTENE ŽIVOTINJE!

Foto: facebook/BoškoNičić

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRESPECT ZA OVOG PANČEVCA: Nema ništa, ali sve što zaradi daje prvo za svog psa!
Sledeći tekstKONOPAC JE BIO KRVNIČKI VEZAN da se nesrećnom psu usekao u vrat!

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime