Naslovna VESTI SATIMA JE GRLILA KONJA I OPRAŠTALA SE OD NJEGA! A onda se...

SATIMA JE GRLILA KONJA I OPRAŠTALA SE OD NJEGA! A onda se desilo ČUDO!

0

Niko se ne nada nevolji, niko ne srlja u nju i naravno da je niko ne očekuje! Pogotovo ne očekuje da se “iza ćoška” krije duboko živo blato!

Tako i Nikol i njena ćerka nisu ni pretpostavile da živo blato može da košta života njihove konje! One su tog jutra krenule sasvim rasterećeno sa svojim konjima do plaže, a onda…

SRCEPARAJUĆE: Pas dve nedelje čeka vlasnika na železničkoj stanici (FOTO)

Dok njihovi konji galopirali uz plažu, odjednom i niotkuda naleteli su na duboko blato! Ne samo što su njihovi konji zapeli, već su počeli i da tonu!

Majka i ćerka nisu mogle ništa da urade kako bi ih spasile, bile su same, a konji su za njihove konstitucije bili preveliki! Same zaista nisu mogle da im pomognu, mogle su samo da gledaju kako odlaze sve dublje.

PRONAĐENA ŽENKA SVA U DREDOVIMA OD IZMETA: Izbačena na ulicu kao poslednje smeće!

Pa ipak, uz velike napore, ćerkin konj je spašen, ali Nikolinom nije bilo pomoći! Polako i sigurno je nestajao! I koliko god da su zapomagale, nikoga nije bilo u blizini.

Stigla je medicinska pomoć koja je životinji dala lek za smirenje dok ju je Nikol satima grlila. U jednom trenutku je konačno stigao farmer sa traktorom, koji je pomogao ženi da izvuče svog voljenog konja iz dubokog blata.

Ovo je bila prestrašna agonija, ali ljubav se u svakoj sekindi ovog snimka može videti! Nikolin očaj, njena borba, to grljenje… Ne postoje reči na svetu koje bi mogle da opišu sve te emocije koje su prenete na video snimak nesrećnog događaja! Sreća, te se sve dobro završilo!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSLUČAJNI SUSRETI NE POSTOJE: Dečak i pas su izgubljeni lutali tog jutra – onda ih je sudbina spojila!
Sledeći tekstZnate li KAKO MAČKE BIRAJU SVOJU OMILJENU OSOBU?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime