Naslovna VESTI POSAO IZ SNOVA: U Kini vas plaćaju da grlite pande!

POSAO IZ SNOVA: U Kini vas plaćaju da grlite pande!

3
grlite pande petface

grlite pande: Verujemo da ne postoji osoba na svetu koja može ostati imuna na šarm preslatke pande. Zato nas je vest da se u jednom kampu traže zaposleni kojima će jedino zaduženje biti da grle bebe pande, posebno obradovala, a verujemo da će i vas.

Pročitajte još: VRLO EMOTIVNO: Ljudi obučeni u pande, “glume” majku malenoj pandi! (FOTO)

Naime, u jednom istraživačkom centru u Kini, gde inače i najviše pandi ima svoje prebivalište, traži se osoba kojoj će zaduženje biti grljenje panda. Za ovu poziciju, novčana nadoknada iznosi 32.000 dolara godišnje, a kvalifikacije koje  bi kandidati trebalo da ispunjavaju, prenosimo u celosti:

-Vaš rad ima samo jednu misiju, a to je da 365 dana u godini budete uz pande i da delite njihove radosti i tuge. Za ovaj posao neophodna je istrajnost. Očekujemo da će većina kandidata biti činovnici iz velikih gradova. Moramo da napomenemo da  izbor hrane unutar panda kampa neće biti onakav na koji ste navikli.

Pročitajte još: SPREMITE SE DA SE NAJEŽITE: SUSRET MAME I BEBE PANDE (VIDEO)

Moramo da priznamo da nismo baš najbolje razumeli poslednje dve rečenice oglasa, ali to na kraju nije ni važno. I dalje mislimo da je to posao iz snova, a priznaćemo da su neke kolege iz naše redakcije priznale da bi rado ovaj posao obavljale i bez ikakve nadoknade, samo da budu u blizini ovih mališana.
Zato, ukoliko ste trenutno bez posla, razmišljate o odlasku u inostranstvo, a specijalista se za grljenje i naravno obožavate pande pakujte kofere! 😀

Pročitajte još: Nespretni panda! 😀

I pre nego što otputujete, obavezno saznajte sve o ovim preslatkim medvedićima.

Upoznajte pandu!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFILMSKA PRIČA: Pit bul je spasao porodicu od naoružanog provalnika!
Sledeći tekstNAŠ NAKLON: Ovaj beskućnik spašava napuštene pse. Do sada spasio više od 50!

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime