Naslovna VESTI PSI OBEĆANJE BROJ TRI: BEOGRAD (opet) dobija groblje za pse?

OBEĆANJE BROJ TRI: BEOGRAD (opet) dobija groblje za pse?

0
groblje za pse petface

Prvi put 2015. godine, pa odmah naredne, pa u Novom Sadu ipak, pa opet u Beogradu krajem 2018. godine. Čini nam se da je svaka godina rezervisana za jedno obećanje u vezi sa grobljem za kućne ljubimce. Iako već treći put pišemo istu priču, od prvog obećanja 2015. godine koje je tadašnji gradonačelnik Siniša Mali dao, nije bilo NIŠTA!

Ali, to ne sprečava nadležne da još jednom najave – Beograd dobija groblje za pse!

SINIŠA MALI: „Beograd dobija groblje za kućne ljubimce u 2016. godini“!

Kako prenosi PRVA TV pripreme za izgradnju prvog groblja za kućne ljubimce u Beogradu nalaze se u poodmakloj fazi, a krajem decembra usvojen je i urbanistički projekat za lokaciju u novobeogradskom bloku 51. Prostor na kome će se groblje za pse nalaziti je između autoputa i Ulice Marka Čelebonovića, a prilaz sa parkingom biće omogućen iz Ulice Surčinski put.

groblje za pse petface

Kompleks groblja funkcionalno biće podeljen u tri celine, pa će između ostalog postojati objekat koji će služiti za završavanje procedura oko preuzimanja životinjskih ostataka, organizovanja sahrana i ispraćaja ljubimaca.

Najveći deo groblja biće sa klasičnim grobnim mestima u nizu, neposredno okruženim pešačkim stazama i uređenim parterom, ali će postojati i veliki broj mesta za urne sa pepelom životinja. Ukupan kapacitet groblja biće preko 2.300 mesta, od čega više od 1.500 grobnih mesta i skoro 800 mesta za urne.

OTKRIVAMO: Da li će Beograd konačno dobiti GROBLJE ZA KUĆNE LJUBIMCE?

Međutim, ne brzajte sa radovanjem, jer još uvek nije sigurno kada će krenuti IZGRADNJA ovog komunalnog objekta. Ako (ponovo) ne bude odlaganja, tokom ove godine možemo očekivati tender za izbor izvođača i početak radova.

Pa hajde da sačekamo,…još malo.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIDEALNI PSI ZA TRČANJE: Volite trčanje u prirodi, nećete biti sami!
Sledeći tekstI ONI SU „1 OD 5 MILIONA“: Vlasnici sa svojim ljubimcima na protestu šetali ulicama Beograda!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime