Naslovna VESTI PSI GROZOTA U CENTRU GRADA! Postavljen znak koji POZIVA NA VEŠANJE PASA!

GROZOTA U CENTRU GRADA! Postavljen znak koji POZIVA NA VEŠANJE PASA!

0

Životinje su živa bića koja dišu i osećaju, osećaju radost, bol, tugu, patnju, ljutnju, poniženje….kao i čovek! Postoji li razlika? I te kako postoji! Čovek može reći ako ga neko zlostavlja, ponižava, maltretira….Životinja tu privilegiju nema, nažalost.

Da li smo ih sposobni razumeti? To zavisi od nas samih. Ako nas ne zanima što komšija zlostavlja svog psa na lancu, ili prolaznik nogom udara životinju na ulici ili iz užitka ubije životinju…Onda se moramo zapitati šta je to sa nama?!

IZBACILI SU GA IZ KOLA U POKRETU! Slučajno ga je ugledala i spasila mu je život! (VIDEO)

Kućne životinje su životinje koje žive s nama, koje su uz nas, koje s nama dele naš životni prostor, hranu, našu sreću i našu tugu. To su životinje koje smo u jednom trenutku uzeli k sebi odabravši ih za naše prijatelje i članove porodice. To su životinje koje nam ulepšavaju dane i daju sve od sebe kako bismo mi bili dobro!

No, one nisu tu kako bi nam služile, bile ukras ili igračka. One postoje zbog vlastitog razloga, a mi imamo odgovornost da se o njima brinemo uvažavajući njihove potrebe.

Pas je lajao i režao na devojčicu, a ustvari SPASIO JOJ JE ŽIVOT! (VIDEO)

Izgleda da su poslednjih godina ljudi zapravo zaboravili šta znači imati ljubimca, i kako se treba ponašati prema svim životinjama ovog sveta – jer one su živa bića, koja kao i mi, zaslužuju najbolje! Izgleda da se to zaboravilo – ali se nije zaboravilo šutiranje, bacanje, maltretiranje tih istih životinja.

Poslednja od objava na Fejsbuku koja nas je ostavila šokirana stiže pravo iz Zadra. Neko je postavio znak kojim poručuje: Ovde možete obesiti psa!

Ajde, vi što biste ubijali, vješali pse – ajde, usred dana, da vas svi vide. Pa vi ste ponosni na sebe, vi ste hrabri,…

Gepostet von Eyes of an Angel am Montag, 31. August 2020

Koji bolesni um, čak i kada je šala u pitanju, može ovako nešto da stavi?

Nasilje nad životinjama poslednjih je godina i decenija prevršilo svaku meru, a čini se da je sve gore i gore. Pošto policija i sudovi reaguju sporo i blago, smatramo da je možda najbolje rešenje formirati posebnu službu koja će se baviti samo ovim, za životinje akutnim problemom. Da li je čovek bitniji od životinje? Naravno da ne! E pa vodimo se time odsada!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽIVOT PIŠE ROMANE: Konj je bio na SAMRTI, a onda mu je farmer šapnuo NEŠTO… (VIDEO)
Sledeći tekstNajžilavije stvorenje na svetu može da preživi 25 SATI RADIJACIJE, a naučnici otkrivaju kako je to MOGUĆE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime