Naslovna VESTI PSI STRAVA: Odveli su ljubimca kod grumera, on mu polomio rebra i probušio...

STRAVA: Odveli su ljubimca kod grumera, on mu polomio rebra i probušio pluća!

0
Grumer petface

Grumer je tu da vašeg ljubimca učini lepšim, mirišljavijim čistijim, da mu redovno šiša i neguje dlaku, sprema za izložbe. Međutim, za jednog psa, odlazak grumeru bio je smrtonosan!

Naime, policija u San Mateu uhapsila je Huan Zaratea zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo okrutnosti nad životinjama. Naime, ovaj Grumer zaposlen je u „Pet Smart“-u, jednom od najvećih američkih trgovačkih lanaca specijalizovanih za prodaju opreme i usluga za kućne ljubimce.

Pročitajte još:
TRAGEDIJA: „Ostavili smo Bubija u hotelu za pse, vratili nam ga mrtvog“!

Ovom hapšenju, prethodila je detaljna istraga sumnjive smrti jendog jazavičara, kog je vlasnik doveo u ovaj salon na tretman. Pas iz njega nikada nije izašao, a odbukcija je pokazala da je uginuo od posledica lomljenja rebra i probušenih pluća!

Grumer petface

Kako su izjavili svedoci, osumnjičeni Zarate je u jednom trenutku istrčao iz salona uzvikujući kako je psu hitno potrebna pomoć veterinara. Ono što je prećutio je da je „neko“ psu polomio dva rebra, koja su probušila pluća, nakon čega je usledila smrt!

Pročitajte još:
PRIČA KAO IZ FILMA: Tog dana su odveli Donu u azil, ali obećala sam joj ću jednog dana doći po nju!

Policija je tokom istrage utvrdila da je osumnjičeni sproveo „namerne akcije“ koje su doprinele da pas tragično ugine.

U saopštenju Pet Smart“-a navodi se da je kompanija vrlo uzrujana i pogođena ovim slučajem i da je Huan suspendovan do okončanja policijske istrage.

– Svaki incident u vezi sa okrutnosti prema životinjama u protivnom je sa svim u šta mi verujemo i šta sprovodimo. I kao kompanija i kao vlasnici kućnih  ljubimaca, dodala je Mišel Fridman iz pomenutog salona!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNemački ovčar spasio je baku i njenu unuku od smrtonosne zvečarke!
Sledeći tekstJednom 68-godišnjaku će ispuniti želju i sahraniće ga sa svojim psom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime