Naslovna VESTI MAČKE URNEBESNO: Grumpy cat zvezda novog Opelovog kalendara!

URNEBESNO: Grumpy cat zvezda novog Opelovog kalendara!

0
Grumpy cat petface

Grumpy cat – kratko i jasno! Samo na Facebooku, najmrzovoljniju mačku na svetu prati preko 8 miliona ljudi! Ako ovoj cifri dodamo preko 420 hiljada pratilaca na Tviteru, skoro 2 miliona na Instagramu i preko 200 hiljada na You Tube- nesumnjivo je da je ona najveća zvezda današnjice u svetu životinja!

Očigledno su ovo imali na umu magovi iz nemačkog „Opel“-a, kada su upravo Grumpy cat angažovali za svoju novu kampanju! Naime, na kalendaru za 2017. godinu, pored najatraktivnijih Opelovih modela iz prošlosti i sadašnjosti, ali i vozila koja predstavljaju budućnost ove automobilske marke, nalaze se model Džordžija Mej Džeger i Grumpy cat!

Grumpy cat petface

Novi kalendar obeležiće put kroz godišnja doba, sa najatraktivnijim Opelovim modelima iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Pročitajte još:
Sećate li se “Grumpy Cat”: Mrzovoljna konkurencija joj stiže pravo iz Japana!

Grumpy cat petface

Ovo nije prvi put da se jedna mačka nađe u kampanji ove nemačke kompanije za proizvodnju automobila! Pre mrzovoljne mačke, pred objektivom fotogaparata pozirala je i Šupet, mačka dizajnera Karla Lagerfelda.

Pročitajte još:
Da li je ovo najtužnija mačka na svetu? (FOTO)

Grumpy cat petface

Inače, Tarder Sos kako je pravo ime najpopularnije mačke na svetu, svetu je pstala poznata 2012. godine zahvaljujući svom izrazu lica. Njena vlasnica, Tabata Bundesen, radila je kao konobarica u Arizoni kada je Tarder Sos postala poznata i sada navodno zarađuje basnoslovne sume novca na osnovu svoje mačke – kako neki kažu, preko 100 miliona dolara!

Grumpy cat petface

Plaća joj se za pojavljivanje u javnosti, glumela je u Lifetime filmu, ima reklamni ugovor sa kompanijom Friskies, a nalazi se i u muzeju voštanih figura Madam Tiso. Nakon ovog Opelovog kalendara, njen račun će, sigurni smo, ubeležiti još koju nulu! 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRubio je svakog dana čekao stjuardesu Oliviju ispred hotela, a onda ga je UDOMILA!
Sledeći tekstRok za eutanaziju 15. avgust: Vlasnici se razveli, pa ljubimca ostavili u azilu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime