Naslovna VESTI MAČKE HANA JE PREŽIVELA: Mačka bačena sa 5. sprata izašla iz bolnice

HANA JE PREŽIVELA: Mačka bačena sa 5. sprata izašla iz bolnice

0
mačka Hana preživela

Posle užasnog slučaja koji se dogodio pre nekoliko dana u Barajevu kada je jedna osoba sa petog sprata zgrade bacila trudnu mačku u podrum stiže veoma lepa vest. Mačkica koja je jedva preživela i to samo zahvaljujući brzoj reakcije Nemanje Stevanovića koji je odmah pozvao hitnu veterinarsku službu Veterine Beograd posle operacije i kratkog oporavka je izašla iz bolnice.

mačka Hana preživela

Ivana Ilinčić je objavila da je macu u petak preuzela iz Veterine Beograd. Maca će biti kod Ivane dok se potpuno ne oporavi, a onda će se pokrenuti postupak udomljavanja kako bi nesrećna mačkica zauvek sklonila na sigurno. Evo Ivanine objave u celini.

mačka Hana preživela

Drugari samo sam htela da vam javim da sam macu preuzela danas na svoje ime iz hitne pomoći za povredjene pse i mačke ispred Veterine Beograd biće kod mene dok je ne sredim i onda joj tražimo najbolji dom na svetu

Pvezana vest: UŽAS U BARAJEVU: Trudna mačka bačena sa 5. sprata

Dobila je ime Hana koje ima značenje “sreća” jer zaista verujem da je ona imala ogromu sreću da preživi

mačka Hana preživela

Trenutno je u stanu sa ostalim ljubimcima super se slaže i sa kucama i sa macama iako sam je odvojila dok ne posetimo veterinara i uradimo ks-biohemiu i testove na fiv i felv. Naravno ukoliko bilo ko želi da pomogne oko troškova za veterinara, javite se.

mačka Hana preživela

Zaista želim do neba da se zahvalim divnom @nemanja.stevanovic.98 koji nije okrenuo glavu i pružio je prvu pomoć maci. Takodje hvala do neba Veterini Beograd i službi hitne pomoći sa kojima imam extra saradnju i koji su i ovaj put spasili ovo nevino biće. Sada je ostalo da se maca oporavi od sterilizacije i da joj tražimo dom

Za informacije: Kontakt: 065 211 34 13 Ivana Ilinčić

ŽENA VELIKOG SRCA: Ona je spas za mačke Banja Luke

Maci Hani želimo brz oporavak i puno, puno sreće i ljubavi u budućem životu. Posle svega, to je najmanje što je zaslužila.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.