Naslovna VESTI POGLEDAJTE OVAJ CIRKUS: Hrvatska policija dva sata hapsila kozu! (FOTO)

POGLEDAJTE OVAJ CIRKUS: Hrvatska policija dva sata hapsila kozu! (FOTO)

0

Bilo je smešno gledati policajce kako se bore sa životinjom, jer koza nije htela da pođe sa njima. Došli su tu Česi, Poljaci, fotografisali sve to, kaže jedan turista.

Šoltanska koza, zalutala u apartmansko naselje u Nečujmu, napravila je toliku pometnju među turistima da je morala da interveniše i policija! Koza je  svu noć tumarala oko apartmana i toliko meketala da niko od turista nije mogao oka da klopi.

DIRLJIVE AVANTURE LILI I DRUGARA! Deca su je spasila napada većih pasa i mesecima brinu o njoj! (VIDEO)

Iznervirani, ujutru su odmah pozvali policiju, međutim, tek tada počinje pravi cirkus. Policajci nisu znali šta da rade sa životinjom, pa je “hapšenje” trajalo čitava dva sata.

– Ljudi su prilazili, fotografisali se sa kozom. Bilo je smešno gledati policajce kako se bore sa životinjom, jer koza nije htela da pođe sa njima. Došli su tu Česi, Poljaci, fotografisali sve to, bilo je zabavno – kaže jedan turista za portal udruzenjegradjana.com, dodajući da su kozu nazvali Bijelka, odnosno Bilka.

SPASILA GA: Veterinar je digao ruke od nje, ali ne i njena uporna vlasnica (VIDEO)

Policajci su kozu, “nakon dugih pregovora”, vratili vlasniku. Oglasila se i policija na Šolti. Kažu da su na teren izašli po prijavi građana i da nisu podneli nikakvu prijavu protiv vlasnika koze.

Ovo, inače, nije prvi put da se turisti u ovom delu hrvatskog primorja žale na životinje. Bilo je pritužbi i na magarca… Koji nije doživeo “hapšenje” poput koze, ali…

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSPAKOVAO DVE MACE U PLASTIČNU KESU I KRENUO DA IH BACI: Vranjanci zahtevaju hitnu intervenciju!
Sledeći tekstPAS JE DVA PUTA BIO VRAĆEN U AZIL: A onda je upoznao njega! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime