Naslovna VESTI PSI Iskren prijatelj: Zagrljaj haskija i labradora preko ograde

Iskren prijatelj: Zagrljaj haskija i labradora preko ograde

0
haskija petface

Prijateljstvo haskija i labradora preko ograde – zvuči romantično i nestvarno, a istovremeno i vrlo poučno. Kako u svetu ljudi tako i u svetu životinja, lepo je kada činiš jednu osobu srećnom, ali kada činiš srećnim i jednog haskija, onda si zaista pravi prijatelj! Upoznajte Mesija, žutog labradora koji je sinonim za pravog, istinskog i brižnog  druga – ne samo svom vlasniku, već i usamljenom Haskiju po imenu Audi takođe! Upoznajte i Audija, psa koji zna da ceni prijateljstvo! 🙂

Audi živi na suprotnoj strani ulice i kada njegov vlasnik ode na posao, „uskače“ ni manje ni više već Mesi. Kako bi Audi bio što manje nervozan i usamljen, društvo mu pravi žuti labrador.

haskija petface– Kada čujem da Audi plače, uvek zamolim svog psa da ode do njega i priča sa njim,. Moj pas samo pogleda preko ograde i laje. Ne znam da li i kako komuniciraju, ali kada se Mesi približi, Audi zaista prestaje da plače, kaže Oranit Kitragul, vlasnica Mesija.

Pročitajte još: VERNOST: Prijatelji odbijali hranu sve dok ih ponovno nisu spojili!

Skoro je Audi imao priliku da zahvali Mesiju na prijateljstvu i pokaže mu koliko mu znači njegovo društvo kada je sam. Haski je pobegao kada je njegov vlasnik zaboravio da zatvori kapiju! Nije daleko otišao. Pogodite do koga je otrčao? Naravno, do Mesija!

– Trkom je otišao do mog psa i zagrlili su se, rekla je Oranit koja je fotografijom zabeležila ovaj dirljiv trenutak.haskija petface

Vlasnici Audija i Mesija već se dogovaraju kako bi ova dva psa više vremena provodili zajedno.

Pročitajte još: LJUBAV: Pseći heroj svojim telom štitio povređenu prijateljicu!

Fotorafija se vrlo brzo proširila internetom, jer budi pozitivne emocije, verovatno zato što je veoma nežna i nesvakidašnja za ovaj svet! Ukoliko se ikada osetite usamljeno, setite se bezuslovne ljubavi ova dva psa i da je univerzum, ipak pun ljubavi! Kao i da ograda, nikada ne može biti nesavladiva prepreka.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.