Naslovna VESTI HEROJ IZ BORČE: pomogao povređenom psu dok su ostali samo gledali (VIDEO)

HEROJ IZ BORČE: pomogao povređenom psu dok su ostali samo gledali (VIDEO)

0
HEROJ IZ BORČE petface

Uvođenjem vanrednog stanja se moglo očekivati da će građani početi da misle samo na sebe i svoje potrebe i da nam niko neće pružiti pomoć u ovakvim situacijama. Ali na sreću svih, postoje i oni koji uvek imaju vremena za druge, prenosi portal lobi-info.rs

Nepoznati momak iz Borče dokazao je da ljudi, i u najtežim situacijama, umeju da pomognu onima kojima je pomoć preko potrebna. On je zastao da pomogne povređenom psu.

PROČITAJTE I:

DRUGARI ZA ČITAV ŽIVOT: Pas i mačići imaju NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO, od kojeg lude njihovi vlasnici! (VIDEO)

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje! (VIDEO)

MRSA INFEKCIJE: Rizik od ove vrste infekcija imaju PSI U KONTAKTU SA LJUDIMA! (VIDEO)

Naime, u sred dana u vreme kada nije na snazi zabrana kretanja, u veoma prometnoj ulici u Borči, jedan momak je zaustavio saobraćaj kako bi pomogao psu koji je nepomično ležao na putu. Ispostavilo se da je pas živ ali povređen, najverovatnije upravo u saobraćaju. Iako, niko do tada nije pružio pomoć nesrećnom psu, ovaj momak je zaustavio saobraćaj, prišao psu i sklonio gas a puta, gde je bio u velikoj opasnosti od novih povreda u saobraćaju.

HEROJ IZ BORČE petface

Dok su svi žurili kako bi obavili svoje poslove ovaj dečko je dokazao da je kod njega humanost na prvom mestu. Video koji je obavljen na Fejsbuku naišao je na niz pozitivnih komentara. Ceo video možete pogledati OVDE.

I dok je dobrota i plemenitost prvo što ćete primetiti u ovom videu, takođe će vam privući pažnju činjenica da niko nije prišao da pomogne ovom momku dok je u rukama držao psa. Svi su užurbano nastavljali da obavljaju svoje poslove kao da se ništa nije desilo. Svako živo biće zaslužuje pomoć i mogućnost da se bori za svoj život. Upravo je heroj ove priče to i obezbedio povređenom psu.

Ko je mladić sa snimka se ne zna, kao ni kako je povređena životinja. Svakako, sigurni smo da je kuca uz ovakvu pomoć trenutno na sigurnom mestu i da joj je pomoć ukazana. Od nas jedno veliko ,,BRAVO” za ovog dečka i njegovu humanost. On je primer kako bi svako morao da se ponaša. Podsetio nas je da nikad ne zapostavimo one kojima je pomoć preko potrebna.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTVARNO PRESLATKO: Posle neodoljivih štenaca akvarijum su posetili i mačići (VIDEO)
Sledeći tekstPAS KOJI ISPORUČUJE VINO: Ovaj pametni bokser omogućio je da porodična vinarija radi za vreme vanrednog stanja!(VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime