Naslovna VESTI PSI HEROJ U NESREĆI! – Pronašao čoveka satima zaglavljenog u stenama!

HEROJ U NESREĆI! – Pronašao čoveka satima zaglavljenog u stenama!

0
Pas spasao čoveka

Splet srećnih okolnosti spasao je život čoveka koji se našao u smrtonosnoj opasnosti. Najveća sreća koja mu se dogodila bila je dolazak psa Saika na plažu. Ovaj nesrećni čovek je bio zaglavljen u stenama više od 5 sati bez nade da će mu neko pomoći.

Pas spasao čoveka

Saiko je 15-mesečni malinoa koji se našao na pravom mestu u pravom trenutku. Naime, njegova vlasnica je odlučila da se zorom zajedno prošetaju plažom Kolinjon. Ona radi u Naval grupi i kada je završila svoju noćnu smenu krenui su u šetnju.

Pas spasao čoveka

Pročitajte i ovo: TROVAČI NE MIRUJU! – Jedan pas uginuo, drugi jedva preživeo.

Iako je još uvek bio gotovo mrak, Saiko je u jednom trenutku otrčao do obližnjih stena i počeo da njuška. Ubrzo je počeo da pokazuje znake uznemirenosti, Evelin ga je pozvala da se vrati ali on je nije poslušao. Emelin je potom krenula da vidi o čemu se radi. Kako se sve više približavala, tako je sve više čula cviljenje svog psa i pozive u pomoć.

Pročitajte i ovo: EVO DOKAZA DA MOŽE! – Hotel u Srbiji koji prima ljubimce!

Kada je stigla do mesta gde je bio Saiko videla je šokantnu scenu. U procepu između stena nalazio se čovek koji je visio naglavačke. Čovek je bio uplašen do smrti, Evelin ga je smirivala i odmah pozvala vatrogasce koji su stigli posle dvadesetak minuta. Sve vreme, Saiko i Evelin su ostali pored čovek i davali mu podršku da izdrži u stravičnoj situaciji.

Pas spasao čoveka

Vatrogasci su uspeli da oslobode čoveka i tada su saznali da se još pre ponoći okliznuo i pao. On je u ovoj smrtonosnoj zamci proveo više od 5 sati. Srećom, Evelin i Saiko su tuda prolazili, a Saiko je pokazao savršen njuh i sluh. Evelin nije čula zapomaganje nesrećnog čoveka ali Saiko jeste. Pas je opet pokazao koliko vredi i koliko voli čoveka.

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTROVAČI NE MIRUJU! – Jedan pas uginuo, drugi jedva preživeo.
Sledeći tekstNE NAPUŠTAM! – Da li možemo i mi ovako?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime