Naslovna VESTI PSI DA LI ĆEŠ POTPISATI PETICIJU: Traži se KAZNA za Ankicu L. koja...

DA LI ĆEŠ POTPISATI PETICIJU: Traži se KAZNA za Ankicu L. koja je hladnokrvno obesila psa!

13
OBESILA NEVINOG PSA petface
Printscreen sa Facebooka

Javnost je već danima šokirana hladnokrvnošću i okrutnošću jedne medicinske sestre iz Kozarske Dubice, u Bosni i Hercegovini, koja je pred svojim detetom OBESILA PSA, koji nije pokazao ni trunku agresije. Kako prenosi RTS, policija je identifikovala i u svojstvu osumnjičene osobe ispitala Ankicu L. zbog postojanja sumnje da je počinila krivično delo “MUČENJE I UBIJANJE ŽIVOTINJA”.

U objašnjenju PETICIJE se navodi da je “Ankica L. ubila nevinog uličnog psa ispred svoje maloletne ćerke. Namamila je psa hranom, stavila uzicu oko vrata i  potom ga obesila za ogradu”.

Kako se i vidi u VIDEO SNIMKU sa nadzorne kamere, pas ni u jednom trenutku nije lajao, nije je pokzaivao znake agresije. Pas je odvučen, obešen i to sve u prisustvu ćerke osumnjčene Anike, koja je stajala samo nekoliko metara dalje, gledajući.

SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO INTERNET: Ana L. pred svojim detetom obesila psa! Oglasila se i ona!

Ankica L. je tvrdila da štiti svoje dete, a njen čin odobrili su neki sugrađani! Štaviše, predloženo joj je da ubije “sve njih” na šta je ona odgovorila da ima pištolj.

-Ankica L. je dobila vizu za rad, kao medicinska sestra u Nemačkoj. Ovo se mora zaustaviti i viza se ukinuti, a ona da se procesuira i kazni za ovaj zločin. takođe, socojalna služba ispituje ii procenjuje njeno adekvatno staranje o detetu. Molim vas potpišite peticiju koja će biti dostavljena nadležnim organima, kako bi pravda bila zadovoljena. Ovoj ženi ne sme dopustiti da radi u ovakvoj struci, njeno dete više nikada ne sme biti izloženo takvom nasilju, piše u PETICIJI.

Navodi se i da je povodom dobijanja njene vize kontaktirana i nemačka ambasada u Bosni i Hercegovini, kako bi se ona ukinula. Okružnom javnom tužilaštvu u Prijedoru ljubitelji životinja mahom šalju i podnose prijave protiv osumnjičene zbog “osnovane sumnje da je počinila krivično delo iz člana 433. stav 1 Krivičnog Zakona Republike Srpske, tako što je na svirep način lišila života psa, vešanjem, što se može videti na snimku objavljenom na društvenoj mreži Facebook”.

Ukoliko želite da POTPIŠETE PETICIJU možete učiniti na OVOM LINKU!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAPLAKALI SMO: Kada je odlučila da usvoji psa, shvatila je da je to isti pas kojeg je morala ostaviti kao devojčica!
Sledeći tekstSakrio se u podrum, kako bi UMRO NA MIRU, ali još ima dobrih ljudi! (VIDEO)

13 KOMENTARA

 1. Ovako svirepo ubijanje mitne nedužne xivotinje treba da se kazni i dotična Ankica Lazic treba se suspenduje ,nedozvoli da radi kao medicinsko osoblje!!!

 2. Have her jailed!! This is sociopathic behaviour!! This child will grow up to become an anti social outcast and possibly a serial killer with a mother like this. There is science to prove this, there is history to prove this. People like this are akin to hitler.

 3. Na prvi pogled se vidi da je ova žena monstrum. Treba je ne samo kazniti nego staviti na zid srama i u društvu u kojem se kreće,a svakako onemogućiti da se bavi strukom koju navodno ima.Sramota.

 4. Kao pedijatrijska sestra i veliki ljubitelj pasa, stala bih na stranu majke koja brani dete od psa koji je dete napao, ALI OVO JE RAVNO DIVLJASTVU I OSOBA NE MOZE OSTATI NEKAZNJENA.STA OCEKIVATI OD DETETA TOG, “SUTRA”?!
  ISTI, DA!
  ZATO JOJ PRVO TREBA ZABRANITI DA RADI KAO MEDICINSKA SESTRS, I ADEKVATNO JE OSUDITI U SKLADU SA ZAKONOM.
  DRAKONSKA KAZNA, KAO PRIMER DRUGIM BOLESNICIMA!!!

 5. Svatko tko je stekao naviku gledanja na život bilo kojeg živog bića kao bezvrijednog, u opasnosti je da dođe na ideju da su ljudski životi također bezvrijedni’, Zlostavljanje životinja nije rezultat samo neke sporedne mane u osobnosti, nego je simptom dubokog mentalnog poremećaja. Istraživanja u psihologiji pokazuju da se ljudi koji su okrutni prema životinjama ne zaustavljaju na tome; mnogi od njih postanu okrutni i prema ljudima.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime