Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET NEVEROVATNO: MACA kojoj su amputirane noge PONOVO HODA

NEVEROVATNO: MACA kojoj su amputirane noge PONOVO HODA

0
hoda petface

Ovo je Pu, maca kojoj su amputirane dve noge i koja je upravo dobila dve nove bioničke noge i ponovo hoda. Niko ne zna šta se tačno dogodilo maci, ali se pretpostavlja da ju je uradio auto, ili čak voz, u malom bugarskom selu gde je sedela.

hoda petfaceNakon saobraćajne nesreće, jedna žena je odvela hitno mačku u kliniku u prestonici Bugarske, gde je macu pregledao hirurg Vladislav Zlatinov. Veterinar je znao da amputacija zadnjih nogu suviše visoko značiti samo eutanaziranje mačke.

Pročitajte još: Rođen je bez prednjih nogu, zbog čega su ga vlasnici bacili u smeće! Sada uči da hoda!

Zlatinov je potom odlučio da učini nešto inovativno ovog puta i tako je Pu dobila proteze umesto nogu.

– Imao sam neku ideju da bi ovo moglo da prođe, ali je zvučalo nemoguće za našu praksu. Međutim, želeo sam da pokušam i uspelo je, a maca je odlično za sada, objasnio je Zlatinov.

hoda petface – Pu sada može da se kreće slobodno, da hoda, trči, pa čak i da skače pomalo. Veoma smo ponosni na ovaj uspeh jer nam daje nadu i za druge pacijente sa sličnim slučajevima“, zaključio je ovaj bugarski veterinar. Što se tiče Pua, on je trenutno u prihvatilištu, a uskoro će biti spreman i za svoj novi dom.

Pročitajte još: Mačak koji ne može da hoda, postao medicinska sestra!

Za sve mace kojima je potrebna dodatna energija tu je Canyon River Feline formula brenda Taste of the Wild. Ova hrana nema žitarice u svom sastavu i bogata je proteinima ribe, zbog čega obezbeđuje vašoj maci energiju i snagu, a pritom ne stvara dodatni stres njenom organizmu.

hoda petfaceTakođe, ova posebno pripremljena hrana je obogaćena voćem i povrćem, iz kojih vaša ljubimica dobija prirodne antioksidanse, a u isto vreme pomaže očuvanju imunog sistema i opštoj dobrobiti vaše mačke. Taste of the Wild – prava hrana za sve krznene mezimice!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.