Naslovna VESTI PSI NAJTUŽNIJA PRIČA HOLIVUDA: Glumac prodao psa, jer nije imao šta da jede!

NAJTUŽNIJA PRIČA HOLIVUDA: Glumac prodao psa, jer nije imao šta da jede!

0
HOLIVUD petface

Priča nas vodi u HOLIVUD, centar glamura, hedonizma, svetskih zvezdi. Poznati glumac, Silvester Stalone, svakako je danas svetu poznat po mnogim ulogama, možda i životnoj – ulozi u filmu Roki!

Malo ko zna da je zapravo ovaj glumac, čije se bogatstvo danas meri u milionima, na početku karijere bio poootpuno „švorc“. Na svom Instagram profilu podelio je dirljivu priču, zbog koje je ceo HOLIVUD zaplakao. A i mi!

HOLIVUD petface

– Kada sam imao 26 godina bio sam u potpunosti švorc, budućnost nije bila svetla, posedovao sam dva para pantalona koje mi nisu bile taman, cipele su bile bušne, a snovi o uspehu činili su se dalekim poput Sunca. Ali, imao sam svog psa, mog najboljeg druga, poverenika koji se uvek smejao mojim šalama. Bio je jedino živo biće na svetu koje me je volelo zbog onoga što jesam, napisao je Stalone na Instagramu.

Holivudski glumac spasio život psu, odbranivši ga od huligana koji su ga kamenovali!

HOLIVUD petface

Takođe, dodao je kako se na raznorazne načine snalazio za hranu, a u jednom trenutku je ostao bez krova nad glavom, pa je danima spavao na autobuskoj stanici. Ipak, kako je i sam priznao, na najniže grane je pao kada je u svoj toj muci prodao svog psa za 40 dolara nekom neznancu kako bi imao šta da jede.

HOLIVUD petface

– Obojica smo bili mršavi, gladni i živeli smo u jeftinoj sobi iznad stanice metroa. Kada su stvari postale stvarno gadne, morao sam da ga prodam za 40 dolara zato što nisam imao pare za hranu. I onda, poput pravog čuda, uspeo sam da prodam scenario za Rokija i da ga vratim nazad. Njegov novi vlasnik je znao da sam očajan i platio sam za njega 15.000 dolara. Vredeo je svake pare, objasnio je glumac.

SJAJNO: Slavni glumac UDOMIO pit bula i na Tviteru objasnio kako je „ZALJUBLJEN U NJEGA“!

HOLIVUD petface

Njih dvojica se više nikada nisu razdvojila, a psić Butkus pojavio se u prva dva dela Oskarom dvostruko nagrađenog „Roki“-ja. Uginuo je 1981. okružen ljudima koji su ga voleli.

Foto: instagram.com/officialslystallone/

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠABAC: Pit bul upucan u glavu, jer je izgubio u borbi pasa!
Sledeći tekstPoznati makedonski pevač pozvao na hajku, trovanje i ubijanje pasa u Skoplju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime