Naslovna VESTI PSI Holivudski glumac spasio život psu, odbranivši ga od huligana koji su ga...

Holivudski glumac spasio život psu, odbranivši ga od huligana koji su ga kamenovali!

1
Holivudski glumac petface

Holivudski glumac – a superheroj! Njega se verovatno sećate po ulozi Šindlera u filmu „Šindlerova lista“, brižnog oca iz filma „Oteta“ ili po ulozi u „Ratovi zvezda“. Bilo kako bilo, krasi ga epitet superheroja. Sada je imao priliku da i u stvarnom životu pokaže svoje “herojske sposobnosti”.

Kada je nedužnog i nesrećnog psa, u Central parku u Njujorku, kamenovalo i maltertiralo nekoliko huligana, holivudski glumac Lijam Nison se nije ni trenutka razmišljao – odmah je skočio u pomoć psu!

Poznati komičar samo jednim „tvitom“ spasio 650 napuštenih pasa!

Dok je džogirao, pažnju mu je privukla jedna žena koja je vrištala na tinejdžere koji su kamenjem gađali bespomoćnog psa. Pas je već vidno bio povređen i bolno cvileo od zadobijenih povreda. Lijam je potrčao prema huliganima i stao ispred njih trojice koji su držali kamenje u rukama.

Holivudski glumac petface

Podigao je najbližu kantu za smeće u vis, krenuo prema njima i počeo da viče na njih – ako ne prestanu isprebijaće ih, ispričao je jedan od svedoka. Posle žustre svađe, nasilnici su popustili i povukli se, na šta se Nison samo ponosno osmehnuo.

Poznati voditelj JOŠ JEDNOM udomio psa – ovog puta bez noge!

– Lijam je odmah prišao povređenom psu, počeo da ga miluje. U tom trenutku je prišao i policajac kojem je samo rekao: “Ja ću se pobrinuti za njega, gospodine!, posvedočio je očevidac ovog događaja.

Da je više ovakvih superheroja 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFORTAN odgovara: Koji su uzroci i simptomi lošeg daha kod pasa
Sledeći tekstNIŠ: Daju 100 eura nalazaču Vukašina – psa miljenika celog Niša!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime