Naslovna VESTI PSI HOROR U GALENICI: Pronađen minijaturni pas sa odsečenim ušima!

HOROR U GALENICI: Pronađen minijaturni pas sa odsečenim ušima!

0

Jednom rečju – HOROR. Tako bi se opisao ovaj događaj, koji su na svojoj stranici preneli momci iz Pokreta “Levijatan”. Na slici pas, minijaturni, kome se lice ne vidi jasno od povreda koje su mu nanete!

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI: „Levijatan“ snimio jezivo stanje u zatvorenom delu azila u Leskovcu!

-Nađen je pas na Galenici, koji nije iz tog kraja. Momak i devojka, koji su ga našli, su nas kontaktirali uživo jer smo zbog pretrpanosti postovima prevideli ovu sliku. Krenuli su da ga sklone, a naša ekipa kreće da ga preuzme čim nam potvrde da je kod njih. Nismo videli psa uživo još ali kako nam kažu uši su mu odsečene, a lice vidite i sami. Uvek mislimo da ne može gore, ali nas ovako nešto razuveri, napisali su u saopštenju momci iz “Levijatan”-a.

horor petface

Istog dana, 7. avgusta, nekoliko sati kasnije objavili su i VIDEO SNIMAK uz opis – Lea, sa Galenike.

KAKAV ČOVEK MORAŠ BITI ZA OVO: Nepoznata osoba psu odsekla šape, noge i uši!

Iz istog saznajemo da je u pitanju žensko štene azijata, tačnije rase srednjeazijskog ovčara, stara dva ipo, tri meseca. Dok veselo maše repićem i verovatno se zahvaljuje svojim spasiocima, preslatko štene iskoristilo je i priliku da gricne poslasticu koju su mu ponudili.

Prema rečima veterinara, koji ju je odmah pregledao, uradiće se test na štenećak i parvovirozu, a gliste i buve kojima obiluje će biti uklonjene.

-Ima sto ranica, hronično zapaljenje, demodikozu po glavici, to je sve očaj ali će se to vremenom rešiti, objašnjava veterinar.

Pogledajte celokupan snimak, i ukoliko ste u mogućnosti pomozite Pokretu putem njihovog PayPal računa: support@levijatan.org!

DRŽI SE MALIŠANKA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.