Naslovna VESTI PSI HOROR NASRED ULICE – PSA ISEKAO MAČETOM I OSTAVIO DA UMRE

HOROR NASRED ULICE – PSA ISEKAO MAČETOM I OSTAVIO DA UMRE

0

Čovek koji je bio na putu da dogovori kremaciju svog oca ugledao je na ulici stravičnu sliku – velikog psa u ogromnoj lokvi krvi. Pomislivši da je psa udario automobil izašao je i stavio ga u svoj auto i odmah ga odvezao u najbližu veterinarsku ambulantu. Veterinari su utvrdili da je psu rascepljena glava i to na najsuroviji mogući način – udarcima mačete!

Pas rase američki buldog po imenu Rubi svirepo je napadnut od strane za sada nepoznate osobe. Pripadnici RSPCA intezivno tragaju za napadačem i mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju da je dostave nadležnima.

UHVAĆENI ŠVERCERI PASA

Ubrzo je pronađen i vlasnik psa koji je potvrdio da je Rubi  pobegla iz svog doma ali i da se radi o izuzetno dobrom i umiljatom ljubimcu. Odbacio je svaku sumnju da je Rubi izazvala na bilo koji način napadača koji ju je tako zverski povredio.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Rejčel Henderson, inspektorka u RSPCA kaže da je rana na glavi nesrećnog psa bila stravična. Očajnički želi da pronađe osobu koja je to učinila. Rubi je bila strašno uplašena i u velikim bolovima kada je primljena u bolnicu. Ipak, i u takvom stanju, radosno je mahala repom kada bi joj prišao neko od medicinskog osoblja.

Osoblje veterinarske klinike je uspelo da stabilizuje Rubi, očisti i zašije ranu i spase gotovo odsečeno uvo. Potom su obavestili RSPCA. Rejčel kaže da je prema količini krvi koju je mučeni pas izgubio, napad izvršen nedugo pre nego što je pronađen nasred ulice. Zahvaljuje se čoveku koji je u teškom trenutku svog života pokazao veliku humanost i odneo Rubi kod veterinara.

PET ŠOP iz Zrenjanina pomaže napuštenim životinjama! A pogledajte i kako!

„Molimo sve koji imaju snimke sa nadzornih kamera ili znaju bilo kakvu informaciju o gnusnom napadaču da nam ih dostave.“ – dodaje Rejčel koja je odlučna da pronađu osobu koja je izvršila napad.

RSPCA će brinuti o Rubi sve dok ne bude u stanju da se vrati svom domu.

Izvor: Mirror   Foto:  RSPCA

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRONAĐEN PAS NA GROBLJU SA TEŠKOM INFEKCIJOM OKA! Uznemirujući snimci
Sledeći tekstZAŠTO ČIVAVE TOLIKO DRHTE

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime