Naslovna VESTI PSI HOROR U TULARIMA – Deca otkrila leš psa koji je uginuo od...

HOROR U TULARIMA – Deca otkrila leš psa koji je uginuo od gladi!

0
pas uginuo od gladi

Stravične i krajnje uznemirujuće slike prate događaj koji je juče otkriven na društvenim mrežama. Ana Milošević je dobila poruku  roditelja uspaničene dece u kojoj su je obavestili o neverovatnoj okrutnosti jednog vlasnika psa.

Sve se dešava u mestu Tulari u opštini Ub. Deca su verovatno u igri naleteli na stravičnu scenu. Veoma su se uznemirili, plakali, bili su u šoku. Naišli su na ostatke tela nesrećnog psa koji očigledno uginuo u teškim mukama.

pas uginuo od gladi

Pogledajte i ovo: ELZA NIJE IZDRŽALA – Mesecima držana na lancu umrla od gladi i smrzavanja.

Nađen leš je odnesen na obdukciju i utvrđeno je da je pas uginuo tri dana pre nego što je otkriven. Radi se o ženki šarplaninca staroj oko godinu ipo dana koja je uginula od gladi. Pas je bio držan na kratkom lancu i u blatu.

pas uginuo od gladi

Vlasnik psa je poznat žiteljima ovog mesta. Kažu da drži prodavnicu i vozi lokalnog sveštenika. Svi koji su čuli za slučaj su šokirani i besni. Ne mogu da razumeju kako neko ko ima bliske veze sa sveštenstvom, prodaje hranu i predstavlja se kao humana osoba može da bude tako okrutan kada se radi o drugom živom biću.

pas uginuo od gladi

“Ti si sramota tog sela!!! Sramota za svestenstvo sto u sluzbi ima osobu koja podrzava zlocin nad zivim bicima!!! Za ovo ces odgovarati pred sudom!!! Ovo je sramota cele Srbije!” – napisala je u svojoj objavi Ana Milošević.

Pročitajte: SPASLA MAMU I BEBE – Kao nagradu – poslali joj inspekciju!

Jedan drugi korisnik Fejsbuka je izjavio: “Najlepši momenat u životu ovog psa je momenat kada je umro…. od gladi…. i da ne zaboravim….. prijatan nam vikend…. pogotovo onima koji okreću glavu od nečega što je svuda oko nas…

Izvor:  Facebook Ana Milošević

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSUPER VEST – Počinje akcija BESPLATNE STERILIZACIJE PASA
Sledeći tekstSTARE KOSTI SE OPET SMRZAVAJU – LEA ostala bez svoje KUĆICE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime