Naslovna VESTI PSI NOVI BEOGRAD: Dve Beograđanke spasile šest pasa, vezanih lancima, okruženih izmetom!

NOVI BEOGRAD: Dve Beograđanke spasile šest pasa, vezanih lancima, okruženih izmetom!

1
horor petface

Horor. Ovako bi se u jednoj reči, rečenici, moglo opisati sve ono što su Tijana i Andrijana juče videle u novobeogradkom bloku 45.

– Po dojavi i molbi za pomoć Andrijana i ja smo otišle na Savski nasip u bloku 45. Zatekle smo pravi HOROR. Tri odrasle ženke i tri šteneta, ovako nam priču započinje Tijana, devojka koja je do sada spasila na stotine napuštenih pasa, ali ovako nešto još nije videla!

horor petface

Kako nam je objasnila, dve ženke su bile vezane lancima za NEŠTO što liči na kućicu. Psi okruženi izmetom, bez vode i hrane. Vlasnik ne dolazi po nedelju dana, nekad i više!

Pročitajte još:
PROKUPLJE: Devojčice spasile štene, koje su dečaci zlostavljali na ulici!

horor petface

– Psi su izgladneli i sem dve kuje na lancu koje su mazne i pitome, ostali su preplašeni i beže. Kako smo saznale, bilo je tu 10, čak i 20 pasa, ali mi smo zatekle ovih šest. Ostali su, kažu nam, uginuli, objasnila nam je Tijana.

Kako su im prepričale komšije, TOG čoveka ne viđaju često, ponekad prođe i preko 15 dana, a psi za to vreme gladuju. Kuje se redovno kote, a štenci umiru. Samo iz zadnjeg okota od 11 štenaca ostalo je 3!

horor petface

– Jedno štene, koje smo na muku uhvatile je trenutno kod mene u privremenom smeštaju, priča nam Tijana dok nam šalje fotografije izgladnelog, tužnog i preplašenog psa!

horor petface

Pročitajte još:
ORPAK u akciji spašavanja izgladnelih pasa: „Ovo je HOROR“!

horor petface

Za sada, sve što je potrebno i neophodno je SMEŠTAJ za druga dva šteneta i tri kuje, čim ih Tijana i Andrijana sterilišu! Koliko da se oporave od sterilizacije u toplom, nekoliko dana!

horor petface

– Svi troškovi će biti pokriveni, samo da im nađemo smeštaj. Molim vas da nam pomognete, apelovala je Tijana za kraj našeg razgovora!

Molimo i mi, da pomognemo psima ali i ovim divnim devojkama koje su bile tu kada je bilo najpotrebnije. Spasle su ih, izvukle iz ovog horor mesta i sada im je potreban smeštaj. Bar privremeni! PODELITE!

Za sve informacije kontakt osobe su: TIJANA PROTIĆ I ANDRIJANA KOZIĆ

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.