Naslovna VESTI AKO SE ZARAZITE KORONA VIRUSOMO OVAJ HOTEL ĆE BRINUTI O VAŠIM PSIMA:...

AKO SE ZARAZITE KORONA VIRUSOMO OVAJ HOTEL ĆE BRINUTI O VAŠIM PSIMA: I to potpuno besplatno (VIDEO)

0

Sigurno ste se zapitali šta raditi sa ljubimcima u slučaju da se zarazite korona virusom. Ko će paziti na njih? Kako ih ostaviti nekome? Evo jednog predloga. Hotel za pse Merry Puppins će svi građanima izaći u susret i pričuvati njihove pse dok ne ozdrave i to sasvim besplatno.

Naime, ovam hotel je bio planu da počne sa radom u aprili. Međutim, zbog novonastale situacije i uvođenja vandrednog stanja stvari su krenule drugim tokom. Nadamo se da Vam njihova pomoć neće zatrebati ali u koliko se to desi ne morate brinuti o Vašim ljubimcima.

PROČITAJTE I:

10 SAVETA DA ZABAVITE PSE U KARANTINU: Dok traje vanredno stanje – EVO NEKOLIKO SAVETA ZA IGRU! (VIDEO)

LJUBIMCI KOLEGE: Kako izgleda rad od kuće sa ljubimcem! (VIDEO)

NASILJE SE NE ZAUSTAVLJA: Pas je doživeo strahovit udarac koji mu je odneo “POLA LOBANJE”! (VIDEO)

,,Dragi prijatelji,
Prateći društvene mreže i grupe ljubitelja pasa, shvatila sam da postoji mogućnost da pomognem u ovoj situaciji ne odustajući od delatnosti koju sam izabrala.
Zahvaljujući vlasnici prostora koji sam želela, jednoj divnoj i dobroj ženi, koja se odrekla zakupnine dok traje vanredno stanje, u mogućnosti sam da pomognem onima kojima je potvrđen COVID 19, a imaju potrebu da zbrinu ljubimca za vreme lečenja.
Molim vas da prosledite ovo prijateljima koji imaju psa, za svaki slučaj, ali se nadam da nikome neće trebati. Za sve informacije, slobodno me kontaktirajte.”, oglasila se Pavlica Papović

Ovako glasi post koji je naišao na lavinu pozitivnih komentara. U planu je da se opremi 6 većih prostorija u kojima će boraviti gosti hotela. Međutim, radovi još traju. Za sada su spremne dve prostorije a sledeće nedelje stižu i boksevi.

AKO SE ZARAZITE KORONA VIRUSOMO OVAJ HOTEL ĆE BRINUTI O VAŠIM PSIMA petface
-Psi će boraviti unutra, izlaziće samo redovno da se istrče, izigraju. Srećom još nemamo pse koji su smešteni zbog korona virusa. Ali nekoliko njih je zvalo jer čekaju rezultate testiranje na korona virus. Raspitali su se oko svega. Mi smo spremni i svakim danom smo sve spremniji kako napreduju radovi, rekla je Pavlica pokretač ove inicijative i vlasnica hotela.

Ono što je neophodno jeste da je pas vakcinisan, čipovan i da ima pasoš, potreban je i medicinski nalaz vlasnika sa kojim će dokazati da psa šalje u hotel zato što mora da bude hospitalizovan ili izolovan, taj dokaz možete poslati i putem telefona.AKO SE ZARAZITE KORONA VIRUSOMO OVAJ HOTEL ĆE BRINUTI O VAŠIM PSIMA petface

-Ne mogu da prihvatim psa koji nije čipovan i nemam nikakav dokument o njemu, jednostavno moram da vodim računa i o ostalim psima, dodaje Pavlica.

Ovaj hotel ima saradnju sa nekoliko pet prevoznika, koji će besplatno obavljati prevoz na teritoriji Beograda. U koliko to bude predstavljalo problem, ljudi iz hotela će ići po psa. To će funkcionisati tako što će se pas preuzimati na adresi vlasnika bez kontakta sa vlasnikom. Jedino što možete da uradite za Vašeg psa jeste da spakujete njegovu ogrlicu u kesu, koja će naknadno biti sterilisana zbog opasnosti od prenosa virusa. Ako je Vašem psu potreban veterinar, bez brige, ovaj hotel je mislio i na to.

Javili su mi se se veterinari koji mogu da brinu o psima ali svakako imam dogovornu sardnju sa ambulantom i klinikom Vet Pet Care, oni su blizu nas, tako da oni su na raspolaganju u slučaju da nešto zatreba, rekla je Pavlica.

AKO SE ZARAZITE KORONA VIRUSOMO OVAJ HOTEL ĆE BRINUTI O VAŠIM PSIMA petface

Da je ovaj hotel mislio na sve i da bez brige možete ostaviti Vašeg psa na čuvanje u slučaju da Vam zatreba pomoć možete zaključiti i iz ove priče. Mi se svakako nadamo da do toga neće doći. A ovim ljudima možemo da kažemo samo jedno veliko ,,BRAVO!”

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNESVAKIDAŠNJ PRIZOR: Lisica koja se sunča na panju! (VIDEO)
Sledeći tekstZA POHVALU: Šenžen je prvi kineski grad u kome je zabranjeno konzumiranje psećeg i mačjeg mesa

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime