Naslovna VESTI MAČKE BRAVO, BRAVO: hrabra mačka zaštitila dom od provalnika!

BRAVO, BRAVO: hrabra mačka zaštitila dom od provalnika!

1
hrabra mačka petface

hrabra mačka: mačke ne prestaju da nas iznenađuju svojim ponašanjem. Toliko, da taman kada pomislimo da smo ih upoznali, one urade nešto novo i nesvakidašnje, čisto da nas podsete da one ipak potiču iz drugog univerzuma.

Sa tim u vezi, predstavljamo vam priču o mački Ebi koja je nanjušivši provalnika alarmirala porodicu i time ga osujetila u njegovim zlim namerama.

Viktorija Rumsi je bezbrižno spavala u svojoj sobi, kada je naglo probuđena od strane svoje ljubimice Ebi. Naime, mačka je trčala po hodniku, a uz to je ispuštala neke „čudne zvuke“. Viktorija se odmah uplašila za svoju ćerkicu, budući da je njena mačka iskazivala neverovatnu naklonost prema devojčici. Povodom toga, ona je za lokalne novine izjavila:

Ebi me je pratila još dok sam bila trudna, i uvek je nastojala da bude blizu mene. A kada se Emili rodila, mačka je postala još više zaštitnički nastrojena i nije ispuštala bebu iz vida. Kad god bi Emili plakala, mačka bi nas obavestila.

Kada je te noći, ova hrabra mačka svojim ponašanjem probudila porodicu, Viktorija je pomislila da se njena devojčica probudila. Kada je ušla u sobu u kojoj je njena ćerka, ustanovila je da devojčica spava.

Međutim, mačka je i dalje bila uznemirena, i svi pokušaji da se ona umiri ostali su bezuspešni. Tada je gazdarica kuće znala da se nešto dešava, samo je trebalo ustanoviti šta je u pitanju. Kada je ona provirila kroz prozor, videla je da je kapija na dvorištu otvorena.

Na sledeći trag, ova žena je naišla kada je utvrdila da joj nedostaje ključ od zadnjih vrata njihove kuće.

Sada joj je macino čudno ponašanje bilo jasno i ona je bez oklevanja pozvala policiju. Policija je na teren povela i psa tragača, koji je bez problema nanjušio provalnika. Identitet ovog čoveka je ubrzo ustanovljen i on je odmah priznao ono za šta ga je optužnica i teretila.

O ovom neprijatnom događaju, Viktorija se izjasnila sledećim rečima:

Ništa slično nam se nije ranije dešavalo, tako da je bilo malo zastrašujuće. Da nije bilo Ebi, ne bismo do jutra shvatili da je ključ nestao.

Viktorija duguje svojoj mački doživotnu zahvalnost, jer da lopov nije uhvaćen odmah, on bi mogao u bilo kom momentu da se vrati i ušeta u kuću, budući da je imao ključ.

I za kraj da kažemo da je ova hrabra mačka usvojena tri godine pre ovog nemilog događaja.

Ona je pokazala takvu vernost i požrtvovanost kakva se retko viđa i nećemo preterati ako kažemo da je ona pravi superheroj.

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPevačica zaključala bebu u kolima, pa okrivila pse!
Sledeći tekstHIT: Foka Ju je proglašena OPASNOM, a ona se nasuče i čeka da je neko mazi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime