Naslovna VESTI PSI HRABRA MAMA – Kuja Doli je brinula o 16 beba i nije...

HRABRA MAMA – Kuja Doli je brinula o 16 beba i nije odustajala dok nije dobila pomoć.

0
Doli, hrabra kujica

Doli, mala hrabra kuca, brinula je o čak 16 štenaca koji su poticali iz tri različita legla. Naravno, mnogi nisu bili njeni, ali ljubav ove hrabre mame obezbedila je sklonište i pažnju koja im je bila potrebna.

Doli, kuja sa 16 štenaca

Predsednica i direktorka organizacije za spasavanje životinja Street Dog Rescue & Recovery, Mitzi Brogdon, vozila je automobil kada joj je pažnju privukla Doli koja je izgledala kao da moli za pomoć.

Pročitajte i ovo: MAMA JE MAMA – Trčala je za kamionetom koji je odvezao njene štence

Kada je spazila ovu hrabru smeđu kucu, volonterka nije razmišljala ni trenutka: parkirala je i pokušala da joj priđe. Volonterka je kasnije pričala da se kujica odmah došunjala ispunjena ljubavlju i molećivog pogleda.

Doli i štenci

Mitzi je ubrzo shvatila da kuja nije tražila samo ljubav i pažnju, već je želela da joj skrene pažnju na nešto drugo. Mitzi je rekla da je Doli, nakon što joj je skrenula pažnju, “počela da hoda niz ulicu”, a ona je krenula za njom. “Tada sam videla sve štence koji su izlazili iz jednog srušenog debla.” Jedan za drugim, izašlo je čak 16 štenaca.

Iako ima ogromno iskustvo u spasavanju napuštenih životinja, volonterka je bila zapanjena kada je videla tako veliku grupu štenaca koji su trčali ka njoj. “Navikla sam na pse svuda u Oklahomi. Ali toliko njih odjednom – to je bio šok.”

Pročitajte i ovo: DEVOJČICA VELIKOG SRCA – Umirila i utešila preplašenog uličnog psa.

Mitzi je odmah shvatila da je Doli brinula o barem tri različita legla. Hrabra mama ih je čuvala sama, brinula se da imaju sklonište i štitila ih od spoljašnjeg sveta.”

Sklonište štenaca

Štenci su potom prebačeni u četiri različita skloništa, jer nije bilo objekta koji bi mogao da ih primi sve odjednom. Sada štenci i hrabra majka dobijaju najbolju moguću negu. Očekuje se da štenci završe program vakcinacije kako bi mogli biti usvojeni od strane neke ljubazne porodice.

Nadamo se da će i doli dobiti pravi dom. Ova hrabra i plemenita duša zaslužuje samo ljubav i pažnju.

Izvor:  universoanimali.it

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMAMA JE MAMA – Trčala je za kamionetom koji je odvezao njene štence
Sledeći tekstNOVI ŽIVOT – Posle sedam dugih godina samoće, Zelda je danas srećna.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime