Naslovna VESTI PSI HRABRO GA JE PONEO NA RAMENIMA: Biciklista je spasao kucu sigurne smrti!...

HRABRO GA JE PONEO NA RAMENIMA: Biciklista je spasao kucu sigurne smrti! (VIDEO)

0
hrabro ga je poneo na ramenima

Dobra se vest daleko čuje! Tako je i sa ovom. Jer kada čovek na leđima ponese dehidriranog i napuštenog psa, a da pritom još i vozi bicikl, onda je to, složićete se, ozbiljan podvig.

On je profesionalni biciklista. Dok je trenirao sa svojom malom grupom kolega biciklista, ugledao je kucu pored puta, koja se već ozbiljno borila za svoj život. Zastao je, stavio psa na leđa i nastavio put grada.

PROČITAJTE I:

ONA IMA NAJBLESAVIJI OSMEH NA SVETU: Iako je izbačena na ulicu, nije izgubila vedar duh!

DANAS JE OSVANUO TUŽAN DAN: Žule je zaspao ZAUVEK! (VIDEO)

PODVIG DIVOVSKIH RAZMERA: Čovek NAG DO POJASA spasio psa iz ZALEĐENE

Ova neobična, a opet priča sa srećnim završetkom, dogodila se u južnoj argentinskoj provinciji Rio Negro. A Rodri, Alan i Emiliano, trojica biciklista, postali su pravi heroji. 

Iako su spasli druga krajputaša i odveli u grad, oni ne znaju koje dalje preuzeo brigu o njemu. Ali sudeći po slatkoći kojom kuca zrači, neko se sigurno javio i udomio je.

hrabro ga je poneo na ramenima

Fotografije momaka i kuce su i dalje veoma omiljene na društvenim mrežama. A komentari poput – Neka vam život velikodušno vrati sa ljubavlju…- Ovo je tako lepa vest međ svom ovom tugom. Hvala vam na empatiji, što ste skrenuli pogled, zastali i pružili mu još jednu priliku! 

Šta reći, osim da i mi imamo ovakve puteve gde biciklisti vole da treniraju, kao i da se slične kuce, napuštene nađu pored njih. Pa bacimo nekad, neki pogled pokraj puta!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.