Naslovna VESTI PSI U FINALU: Ako želite da psi dobiju hranilice na otvorenom i teretanu...

U FINALU: Ako želite da psi dobiju hranilice na otvorenom i teretanu – GLASAJTE!

11
hranilice petface

hranilice: „Ko u Beogradu živi taj Beograd i stvara” – ovako glasi sjajna kampanja koja je, tek što je puštena u etar, pobrala simpatije svih! Nedavno smo pisali o JOVANINOJ IDEJI DA NAHRANI ULIČNE PSE I MACE, a nažalost ta želja nije ušla u FINALE IZBORA.

Međutim, u moru onih predloga koji su stigli, značajno mesto u finalu zauzima i ideja Aleksandra a tiče se naših četvoronožnih ljubimaca!

hranilice petface

– Bilo bi lepo kada bi postojalo više hranilica za pse na otvorenom i kada bi uz to napravili teretanu na otvorenom. To je par spravica od drveta, nije veliki trošak, a zaista znači i Beogradu i Beograđanima, napisao je Aleksandar!

Ukoliko želiš da podržiš njegovu ideju, klik na BEOGRAD GRAD VAŠIH IDEA, i u delu FINALISTI pronađite Aleksandrovu. Mi smo je čekirali! 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDISKRETNI HEROJ: Anonimni donator poslao baki Rosandi 10.000 dinara kako ne bi išla u zatvor zbog mace!
Sledeći tekstPRIHVATILA IZAZOV: Poznata glumica u kampanji PAS NA LANCU provela 20 minuta u hladnjači!

11 KOMENTARA

  1. Glasam za postavljanje hranilica za pse na otvorenom.Mislim da je to neophodno i humano i svest kod gradjana ce se probuditi da su i psi ziva bica vredbna postovanja i brige.U svim evropskim gradovima razvijenih zemalja zivotinje su postovane i voljene pa zasto nebi bile i u Srbiji!Svaki zivot je podjenako vazan!

  2. Sklonista ,od nevremena,hranulice pojilice,i postovanje.ako nevolite pse i mace nemoratw da uh maltretirate izbacujete ili nedaj boze tucete.bar malo humanosti to su divna bica

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime