Naslovna VESTI PSI U FINALU: Ako želite da psi dobiju hranilice na otvorenom i teretanu...

U FINALU: Ako želite da psi dobiju hranilice na otvorenom i teretanu – GLASAJTE!

11
hranilice petface

hranilice: „Ko u Beogradu živi taj Beograd i stvara” – ovako glasi sjajna kampanja koja je, tek što je puštena u etar, pobrala simpatije svih! Nedavno smo pisali o JOVANINOJ IDEJI DA NAHRANI ULIČNE PSE I MACE, a nažalost ta želja nije ušla u FINALE IZBORA.

Međutim, u moru onih predloga koji su stigli, značajno mesto u finalu zauzima i ideja Aleksandra a tiče se naših četvoronožnih ljubimaca!

hranilice petface

– Bilo bi lepo kada bi postojalo više hranilica za pse na otvorenom i kada bi uz to napravili teretanu na otvorenom. To je par spravica od drveta, nije veliki trošak, a zaista znači i Beogradu i Beograđanima, napisao je Aleksandar!

Ukoliko želiš da podržiš njegovu ideju, klik na BEOGRAD GRAD VAŠIH IDEA, i u delu FINALISTI pronađite Aleksandrovu. Mi smo je čekirali! 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

11 KOMENTARA

  1. Glasam za postavljanje hranilica za pse na otvorenom.Mislim da je to neophodno i humano i svest kod gradjana ce se probuditi da su i psi ziva bica vredbna postovanja i brige.U svim evropskim gradovima razvijenih zemalja zivotinje su postovane i voljene pa zasto nebi bile i u Srbiji!Svaki zivot je podjenako vazan!

  2. Sklonista ,od nevremena,hranulice pojilice,i postovanje.ako nevolite pse i mace nemoratw da uh maltretirate izbacujete ili nedaj boze tucete.bar malo humanosti to su divna bica

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.