Naslovna VESTI PSI BRAVO: Automat, koji od recikliranih flaša pravi hranu za ulične pse, sada...

BRAVO: Automat, koji od recikliranih flaša pravi hranu za ulične pse, sada širom sveta!

4
hranu za ulične pse petface

O automatu, koji pravi hranu za ulične pse tako što vi ubacite flašu a on to reciklira u granule – prvi smo pisali još 2014. godine!

OVO JE FENOMENALNO: Uređaj za reciklažu – ubaciš flašu, izbaci hranu za ulične ljubimce!

Da podsetimo, truska kompanija  „Pugedon“ stoji iza ovog možda i najboljeg uređaja današnjice – bar kada su napuštene životinje u pitanju. To je zapravo automat, postavljen u Istanbulu, a stvar je vrlo laka – ubacite plastičnu flašicu, a on će je pretvoriti u vodu i hranu za ulične pse. Automati rade bez nadoknade, jer reciklirane flaše pokrivaju troškove hrane!

hranu za ulične pse petface

– Naša jednostavna mašina će obezbediti hranu kako bi životinje sa ulice preživele, jer su se do sada oslanjale samo na dobre i humane ljude. Turska je inače poznata po velikom broju napuštenih životinja, a procenjuje se da ih ovde u Istanbulu ima više od 150 hiljada, rekao je pronalazač Engin Girginem.

Pročitajte još:
Dobrodošli u Smederevo, grad u kome ćete platiti kaznu ako nahranite ŽIVOTINJU NA ULICI!

hranu za ulične pse petface

Još pre dve godine priželjkivali smo da se ovi automati postave u mnogo mnogo više država i gradova širom sveta, a sada iz turkse kompanije imaju lepe vesti! Automat, koji od recikliranih flaša pravi hranu za ulične pse, postavljen je u 20 gradova van granica Turske, a čak 61 država je izrazila interesovanje za ovaj fenomenalni projekat!

hranu za ulične pse petface

– Indija, Bugarska, potom Tuzla, Kušadasi, Ankara,.. više i ne znamo na koliko mesta su poslati naši automati. Super je, jer su svoju primenu našli ne samo za pse, već i za mace i golubove, rekli su iz „Pugedon“-a.

hranu za ulične pse petface

Podsetite se i kako to izgleda u praksi i,..ostaje samo da silno priželjkujemo da stigen i na teritoriju Srbije 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOBEDA: Volonteri jednog Udruženja uspeli su da spasu 34 životinje iz kaveza u Julinu!
Sledeći tekstHRVATSKA: “Zabraniti terapijskim psima ulaz u vrtiće”! U subotu PROTEST!

4 KOMENTARA

  1. Pohvalno, ali opet sugestija, ne znam ko pise ove clanke, ali od recikliranih flasa se NE pravi hrana vec obezbedjuju sredstva za hranu za pse…. molim vas za samo malo vise paznje u pisanju. Hvala!

    • U pravu si, i meni se to “zaperilo”, ama opet kontam – ovo je toliko veeelika “stvar” da, baš!!! Jeb’o.ba.logičkuinterpunkciju i sve samo da se to desi I zaživi i kod nas 🙂 😀

  2. Odlicna ideja nadam se da ce i kod nas zaziveti i probuditi svest i humanost za zivotinje koje su se nasle na ulici ne svojom krivicom.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime