Naslovna VESTI VIDEO:Devojčica je svog brata iznenadila tako što mu je kupila hrčka koga...

VIDEO:Devojčica je svog brata iznenadila tako što mu je kupila hrčka koga je on veoma želeo!

0
hrčka petface

hrčka: Koliko je dečija duša neiskvarena i velika, pokazaće vam i naša današnja priča. Devojčica po imenu Ebi je svojim postupkom pokazala kako se voli svim srcem. Naime, ona je odlučila da novcem koji je dobila za rođendan obraduje svog brata. I to ne bilo čime, već hrčkom koga je on veoma priželjkivao.

Pročitajte još: Pas, osam papagaja i hrčak: najslađa družina koju ćete danas videti!

Kada je Ebi dobila hrčka kao kućnog ljubimca, upravo to je bio trenutak kada je njen brat Danijel odlučio da i on želi jednog ovakvog krznenog mališana. Da je više nego ozbiljan u svojoj nameri i da je dorastao ovoj odgovornosti, on je pokazao tako što je počeo da radi dodatne poslove po kući i da svaki cent odvaja u fond za ljubimca.

hrčka petface

Ipak, njegova sestrica je imala bolju ideju. Kada joj je nedavno bio rođendan, nakon otvaranja svih kartica i poklona, mališanka je sakupila 55 dolara. Ona je tada odlučila da želi da obraduje svog voljenog brata i da mu kupi hrčka. Dok je dečak bio u poseti svom prijatelju, Ebi je njihova majka Rejčel odvela u obližnji pet šop:

Ona je mazila svakog hrčka kako bi uspela da odabere onog najlepšeg i najmekanijeg kojim će iznenaditi brata. Pri tom je sve o iznenađenju otkrila ženi koja tamo radi, napisala je ponosna mama na društvenoj mreži Facebook.

Pročitajte još: Upoznajte hrčka!

Kada je odabrala hrčka koji je odgovarao njenim kriterijumima, preostalo je samo da sačeka svog brata da se vrati iz posete. Ovaj emotivni trenutak je zabeležila i kamera. Čim je Danijel shvatio o čemu se radi, zgrabio je svoju sestru i snažno je zagrlio. On je bio toliko dirnut gestom da je na kraju i zaplakao.

hrčka petface

Draga devojčice, toliko si nas “kupila” ovim gestom da bismo te i mi zagrlili iz sve snage.

Pogledajte i ovaj emotivni VIDEO i reakciju Ebinog brata kada je shvatio da je dobio željenog ljubimca:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBAV: Dečko je napravio kolica za nepokretnog psa svoje devojke!
Sledeći tekstBORČA: Novo trovanje – uginuli psi na putu! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime