Naslovna VESTI PSI GORNJI MILANOVAC: Vesni naloženo da se reši svoja dva psa, jer je...

GORNJI MILANOVAC: Vesni naloženo da se reši svoja dva psa, jer je BILA HUMANA!

1
HUMAN petface

Gornji Milanovac, gradić u Srbiji gde su napuštene životinje na ulicama svkodnevno izložene opasnosti, gde se svakodnevno bore za preživljavanje, bez krova nad glavom, hranom i vodom, kao i u većini mesta u Srbiji.

Ovo je još jedna od priča u nizu kada žena koja voli životinje i pokušava da pomogne istim, biva kažnjena od strane lokalnih moćnika u svom rodnom gradu.

GORNJI MILANOVAC: Cezar je pas koji je i mama i tata petomesečnom mačetu! (VIDEO)

– U toku je progon gospođe Vesne, koja se “osmelila” da skrene pažnju Načelniku lokalne samouprave u Gornjem Milanovcu, na niz nezakonitosti koji se dešavaju po pitanju dobrobiti životinja i njihovom pravu na život i postojanje u ovom gradu. Ova profesorka po struci, je u nemogućnosti da više gleda svakodnevnu patnju i progon napuštenih pasa u svojoj varošici, odlučila da osnuje Udruženje za Zaštitu Životinja ’’Bobi’’ u najiskrenijoj i najboljoj nameri da pomogne ovim bićima u svom okruženju, koja su samim tim što su izbačeni na ulicu od strane neodgovornih vlasnika, dobili status ’’nepoželjnih’’, za naš portal priča Danijela, koja sa nekolicinom istomišljenika pokušava da joj pomogne!

HUMAN petface
Jedan od pasa o kojima Vesna brine!

Vesna je ponudila saradnju lokalnoj samoupravi u svom gradu, sa težnjom da pomogne rešavanju problematike napuštenih životinja u mestu u kome živi ali je pored ismevanja i omalovažavanja, naišla na još veće probleme.

NEVEROVATAN PAS: Upoznajte Šoneta – jazavičara koji udomljava mačiće sa ulice!

– Vesna je žrtva svoje hrabrosti jer se usudila da na sastanku, sa predstavnicima Opštine Gornji Milanovac, koji je održan dana 07.03.2017 ukaže na propuste u radu, nepoštovanje zakonskih normi, kao i protivzakonito zlostavljanje i ubijanje životinja koje vrši Avenija MB, koja je angažovana na teritoriji grada Gornjeg Milanovca od strane lokalne samouprave. Osveta je brzo stigla od načelnika opštinske uprave Aleksandra Jevtovića, koji je ujedno i Vesnin prvi komšija a koji nije prihvatio njene dobronamerne sugestije kao predstavnika lokalnog Udruženja za zaštitu životinja, već se u toku sastanka ’’setio’’ posle više godina da mu smetaju 4 psa koje Vesna ima u dvorištu a koje je spasila sa ulice i o kojima propisno, kao odgovorni vlasnik vodi računa, kaže Danijela!

HUMAN petface

Tako je Vesni 30. marta uručeno rešenje kojim joj naređuju da se mora lišiti svoja dva ljubimca.

– Na gospođu Vesnu, profesorku i uzornu građanku Gornjeg Milanovca se VRŠI NEPRIMERENI PRITISAK jer je pokušala da bude humana i ujedno ispuni svoju građansku dužnost proprisanu po validnim Zakonima Republike Srbije. Šta reći, dodala je Danijela.

Ostaje da vidimo šta će se desiti sa Vesninim ljubimcima,..

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽena uz pomoć psa pronašla kofer pun mačića na pruzi
Sledeći tekstPOBEDA: Ovo je PRVA AZIJSKA ZEMLJA koja je zabranila jedenje pasa i mačaka!

1 KOMENTAR

  1. Holandska “partija za Zivotinje” je u pocetku kao politicka partija bila raritet i cesti ismijavana. Ove godine su dobili 5 mjesta u parlamentu a u EU-parlamentu imaju 1 mjesto. Nije mnogo ai jeste dobar pocetak za partiju za koji su u picetku svi mislili da je sala… Inace oosim dijela programa o zivotinjama (protiv baterija sa pilicima maltretitaja i ubijanja zivotinja, nehumanog tarnsporta krava itd) imaju i ozbiljan ekonomski i socijalni program… mozda neka lokalna varijanta da se napravi…./??

    https://www.partijvoordedieren.nl/data/files/2016/12/PvdDVerkiezingsprogramaEngelsTweedeKamerverkiezingen2017-d1680a9f.pdf

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime