Naslovna VESTI PSI BUDI HUMAN, PODELI VEST: U nedelju humanitarna akcija za napuštene pse u...

BUDI HUMAN, PODELI VEST: U nedelju humanitarna akcija za napuštene pse u Novom Sadu!

0
humanitarna akcija petface

Humanitarna akcija pod nazivom „Humanošću do krova nad glavom“, već je privukla mnooogo simpatija – kako vlasnika tako i ljubitelja životinja i svih Novosađana!

Kako nam kaže Jovana, jedna od organizatorki, ova humanitarna akcija je prava poslastica – jer je namenjena onim najslađim sugrađanima – mališanima, ali i svima koji se tako osećaju! 😀

humanitarna akcija petface

– Manifestacija je humanitarnog karaktera, sakupljamo sredstva i građevinski materijal za obnovu boksova i ograde u kojima borave naši štićenici. I naravno, kao i uvek hranu, hranu i naravno hranu. Događaj ne bi mogao da bude zanimljiv, kakav jeste, da nije dragih i vrednih umetnika, kreativaca koji su podržali našu borbu i svojim aktivnostima osmislili raznovrstan, kreativan i veoma kvalitetan program manifestacije, rekla je za Petface Jovana iz novosadskog Udruženja „SPANS“.

Pročitajte još:
NOVI SAD: Predškolci i osnovci crtaju za napuštene životinje!

U nedelju, 29. maja, Tvrđava će postati prava mala umetnička radionica!

humanitarna akcija petface

– Sa našim prijateljima umetnicima, animatorima, muzičarima, vetrinarima, nastavnicima i svima onima koji nam volonterski pomažu u ovom poduhvatu, organizovali smo i propratni program na bini. Tamo ćemo zajedno slušati muziku, zanimljiva predavanja, vežbati jogu, uživati uz animatore, čitati priče, okušati spretnost na poligonu. Čeka nas i tombola sa puno raznih nagradica koje su osmislili i donirali naši umetnici, objasnila nam je Jovana.

Pročitajte još:
NOVI SAD: Devojčica skinula svoj džeper, ušuškala macu, jer “maca se više trese od nje”!

Ova humanitarna akcija naravno ne može da prođe bez čupavih posetilaca 😉 Pravi domaćini ovog skupa biće mali, šašavi štićenici o kojima brine ovo novosadsko Udruženje!

– Čekamo vas na samom ulazu da preuzmemo hranu ili materijal, a donatorske kutije će biti postavljene na svakom stolu na nekoliko punktova i u njima ćete moći da ostavite prilog koji je namenjen novim “gajbama” za naše čupavce. Čvrsto verujemo da ćemo zajedno uživati u ovom predivnom danu, rekla je Jovana za kraj našeg razgovora!

Ako još dodamo da su sutra najavili i preko 30 stepeni, ne vidimo nijedan jedini razlog da od 10h ne krenete put Tvrđave! 😉 VIDIMO SE i naravno – POZOVITE SVE PRIJATELJE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.