Naslovna VESTI PSI BRAVOOO: „Riblja čorba“ pravi humanitarni koncert za napuštene pse u Nišu!

BRAVOOO: „Riblja čorba“ pravi humanitarni koncert za napuštene pse u Nišu!

2
humanitarni koncert za napuštene pse petface

Humanitarni koncert za napuštene pse i izgrad nju azila u Nišu, ako je verovati nadležnima, održaće se vrlo uskoro a inicijator je Bora Đorđević, poznatiji kao „Bora čorba“ 😉

Naime, kako prenose lokalni mediji, već se traži datum kada će i gde biti odrganizovan Humanitarni koncert za napuštene pse. Od prodaje ulaznica će se prikupiti početna sredstva za početak izgradnje azila u Nišu.

Pročitajte još:
UŽICE: Humanitarni koncert za napuštene pse uz apel: „Hoćemo azil za životinje“!

– Razgovarao sam sa menadžerom i organizovaćemo koncert, ne samo “Riblje čorbe”, već i još nekoliko bendova. Deo prihoda biće namenjen azilu, rekao je Đorđević i dodao da je već osmišljena parola za koncert: “ Dosta je bilo laganja, azil bez odlaganja”.

Statistika JKP “Mediana ”govori da je 2014. godine uhvaćeno 955, sterilisano 714 pasa, 2015. godine uhvaćemo je 622, sterilisano 414 pasa, ukupno je zbirno preko 5000 pasa za nekoliko godina unazad, koliko je uhvaćeno.

humanitarni koncert za napuštene pse petface

Sterilisano je oko 4200 pasa, kažu u ovom javnom preduzeću. Od 2011. do 2015. godine udomljeno je ukupno 850 pasa. Iako ova statistika govori da se na ovom problemu radi slika na ulici govori drugačije.

Pročitajte još:
LJUDINA: Grga pravi kućice za pse, a sve što zaradi daje za napuštene životinje!

Inače ovo nije prvi put da poznati roker pomaže napuštenim psima. Da podsetimo, prošle godine Bora Đorđević je novčano pomoći sterilizaciju i kastraciju 50 uličnih pasa sa područja Banjaluke.

ZA PRIMER SVIMA!

Izvor: niskevesti.rs

2 KOMENTARA

  1. Skidam kapu covjece !!! Samo novce dati onome ko ce s ljubavlju da se bavi s tim jadnim napacenim bicima …..

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.