Naslovna VESTI PSI Humanitarni turnir u bilijaru za napuštene pse!

Humanitarni turnir u bilijaru za napuštene pse!

0

Znamo koliki je broj napuštenih pasa u glavnom gradu, ali i Srbiji, i zato ovakve akcije uvek podržavamo! Naročito zbog činjenice da uvek stojimo iza toga da je bolje usvojiti psa nego ga kupiti.

Srpski bodibilderi PONOVO pomažu napuštenim psima: Razbijamo predrasude!

Kako bi podigli svest i prikupili sredstva za jedno od mnogobrojnih udruženja za zaštitu životinja, bilijar klub “CHAMPIONS” koji se nalazi u ulici Cara Dušana broj 66 na Dorćolu, organizuje humanitarni turnir u bilijaru i pikadu za napuštene životinje, pa ako volite da se zabavite a istovremeno želite da pomognete napuštenim životinjicama, evo prilike da se pokažete – i u bilijaru i u humanosti!

Humanitarni turnir za napustene pse Turnir će se održati 30.06.2018. u 15.00 sati. Kako bi obezbedili potrebnu pomoć za napuštene životinje, uvedena je obavezna kotizacija koja iznosi minimum 300,00 dinara. Turnir u bilijaru će voditi nas vrhunski bilijar majstor Boris Vidaković a turnir u pikadu Aleksandar Terzić. Čak i ako niste profesionalac u bilijaru i pikadu, dođite da se zabavite, naučite nešto novo i pomognete napuštenim psima i macama glavnog grada.

Sećate se Mede, kog je sud OSUDIO jer laje? DANAS JE MEDO SLOBODAN!

Sav prikupljen prihod ide za Udruženje za zaštitu životinja Alfa, koje se nalazi u Sremčici. Kako kažu organizatori, cilj im je da pored prikupljanja novčane pomoći sakupe i hranu, lekove i ostale potrepštine bez kojih Udruženje “Alfa” ne moze, zato ukoliko ste u prilici ponesite kesicu hrane, stare peškire ili stvari koje mogu da budu od pomoći tom Udruženju.

Humanitarni turnir za napustene pse

Kako dolazi lepo vreme i sezona godišnjih odmora, “vlasnici” počinju da izbacuju svoje nekadašnje krznene prijatelje na ulicu, jer više ne mogu da brinu o njima. Nažalost, ova tužna činjenica je sve sve prisutnija kako u Beogradu, tako i u ostalim gradovima Srbije. Upravo iz tog razloga, organizatori turnira žele da pomognu udruženjima kako bi mogli da nastave time da se bave i i dalje pomažu napištenim životinjama.

Nagrade za 1,2 i 3 mesto biće medalje. Ostali učesnici dobijaju zahvalnice a iz organizacije turnira se nadaju da će sledeći turnir biti još posećeniji! Za kraj poručuju – budimo ljudi, humani i pomozimo onima koji nemaju glas.

STRAŠNO: Odgajivač se rešio psića, starog samo 3 nedelje, jer je “presićušan”!

Ukoliko želite da se prijavite za dolazak, sve informacije se nalaze na linku https://goo.gl/GV6BZE

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.