Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET IGRAČKE ROGZ: Zdrava zabava za vaše ljubimce!

IGRAČKE ROGZ: Zdrava zabava za vaše ljubimce!

0
IGRAČKE petface

IGRAČKE: Sve češće se mogu čuti komentari kako je kupovina različite opreme za ljubimce stvar trenda, a ne preke potrebe. Donekle se moramo složiti, ali uz napomenu da nije svaka kupovina motivisana praćenjem modnih hirova, već iza nekih stoji i stvarna potreba. Upravo je to slučaj kada govorimo o IGRAČKAMA za ljubimce.

Pročitajte još: ROGZ SAVETI: Kako da naučite svog psa da ne vuče povodac?!

IGRAČKE petfaceDakle, uprkos tvrdnjama da preterana kupovina dovodi do toga da i ljubimci postaju razmaženi, stručnjaci su složni da kupovina IGRAČAKA nije stvar luskuza. Eksperti kažu da su IGRAČKE ljubimcima itekako potrebne, i to ne jedna, već više njih. Naime, psima IGRAČKE služe da se oni opuste, da olakšaju sebi neki loš dan. Ponekad će iskoristiti lopticu da je stisnu ukoliko su ljuti, ili pak neku mekanu, plišanu igračku ukoliko im je potrebna uteha i zagrljaj. Frizbiji i loptice različitih oblika služe da se ljubimci zabave i da u svoju radost uključe vlasnike.

Pročitajte još: Saznajte zašto su posude za hranu i vodu brenda Rogz najbolji izbor za vaše ljubimce!

IGRAČKE petfaceKada je izbor konkretnih igračaka u pitanju, treba biti obazriv. Naime, neretko igračke, iako deluju bezopasno, itekako mogu ugroziti zdravlje ljubimaca. Među najčešće probleme spadaju gušenja i stomačne opstrukcije. Pored rizika od gutanja delova igračaka, prisutan je i rizik od trovanja toksičnim materijama koje se sve više upotrebljavaju u proizvodnji igračaka. Ovaj podatak posebno brine, kada znamo da većina regulatornih tela koja se bave kontrolom kvaliteta, ne kontroliše IGRAČKE namenjene kućnim ljubimcima.

Testovi koje je nedavno sproveo ConsumerAffairs.com šalju zabrinjavajuće poruke. Naime, ustanovljeno je da su IGRAČKE za ljubimce sve više proizvode sa primesama teških metala koje uključuju kadmijum, olovo ii hrom. Uključićemo na ovu listu i izazivače raka, kao i neuro-toksične supstance.

Pročitajte još: ROGZ: Najkvalitetniji i najveći izbor igračaka za vaše pse!

IGRAČKE petfaceIdeja ovog teksta nije da zaplaši vlasnike kućnih ljubimaca, već da skrene pažnju na potencijalne opasnosti. Takođe, želimo da vam preporučimo IGRAČKE brenda Rogz, koje su garantovano proizvedene od najkvalitetnijih materijala koji su potpuno neškodljivi za ljubimce. One su prilagođene svojim oblikom veličini vilice vašeg ljubimca. Kada tome dodamo i najoriginalniji dizajn, shvatićete zašto psi širom sveta obožavaju Rogz.

Rogz – zdrava zabava za vaše ljubimce!

Prethodni tekstDIRLJIVO: Gluva devojčica uči udomljeno, gluvo štene znakovnom jeziku!
Sledeći tekstKako je šesto čulo jedne mačke spasilo život studentu sa epilepsijom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime