Naslovna VESTI PSI Igrajući Pokemone, ova porodica je pronašla i spasila bigla sa višestrukim povredama!

Igrajući Pokemone, ova porodica je pronašla i spasila bigla sa višestrukim povredama!

0
igrajući Pokemone petface

O fenomenu Pokemon Go ceo govori ceo svet. Redovno čitamo o avanturama koje doživljavaju igrači širom sveta, ali nažalost i o incidentima koji se dešavaju iz dana u dan. Povod naše današnje priče, srećom ima skoro pa bajkovit kraj.

Pročitajte još: SUPER IDEJA: Dok tražite Pokemone, prošetajte pse iz azila!

igrajući Pokemone petfacePorodica Tomas je igrajući Pokemone, naišla na teško povređenog bigla. Umesto figura koje su predmet ove zarazne potere, „plen“ koji su oni pronašli bio je mnogo izazovniji. Naime, majka sa troje dece je igrajući Pokemone, naišla na psa kome je nedostajao deo uveta, rep, delovalo da je teško prebijen, a najgore od svega što je svom malom telu imao i prostrelnu ranu. Sudeći po povredama koje je on imao doslovno po celom telu, Tomasovi su naišli u poslednjem trenutku da ga spasu.

Pročitajte još: ČUDO: Ovo štene se oporavilo nakon što je upucano 18 puta!

igrajući Pokemone petfaceElizabet Tomas, majka koja je povela svoje sinove u poteru za Pokemonima, po struci je medicinska sestra. Kada je ugledala ovog nesrećnog bigla, sa teškim telesnim povredama, ona i njena deca su bez razmišljanja poželeli da mu pomognu. Zahvaljujući svom znanju Elizabet ga je previla i ovlaš mu očistila rane i pravo sa njim krenula u Udruženje za zaštitu životinja „Harlan“. Jedan od njenih dečaka, Itan Tomas za medije je rekao:

Sjajan je osećaj što smo bili u prilici da spasimo psa igrajući Pokemone.

Pročitajte još: Ovaj neuhranjeni pas je imao zloćudne tumore po celom telu, a danas on izgleda neprepoznatljivo!

igrajući Pokemone petfaceEš, kako je ovaj mali pas nazvan, i dalje se nalazi u bolnici, gde se polako, ali sigurno oporavlja. Ali to nije kraj lepim vestima….Porodica Tomas koja je igrajući Pokemone, spasila Eša, čeka da se ovaj mališan oporavi kako bi mogla da ga udomi.

KAKAV DIVAN ZAVRŠETAK PRIČE! BRAVOOO ZA MAMU I NJENE DEČAKE!

Pogledajte i VIDEO O PORODICI TOMAS:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.