Naslovna VESTI PSI OSVANUO SNIMAK: Ilegalna borba pasa na Pešteru! (VIDEO)

OSVANUO SNIMAK: Ilegalna borba pasa na Pešteru! (VIDEO)

1
Ilegalna borba pasa petface

Krivični zakon predviđa novčanu kaznu i tri godine zatvora za organizaciju i učešće u borbama pasa. Po zakonu, ako izgubite ili odbacite psa na ulicu kazne su od 5.000 do 75.000 dinara. Kontrola vlasnika sprovodi se lako – kontrolom čipovanog psa, ali organizatori borbi i vlasnici tih pasa najčešće svoje ljubimce ne čipuju upravo zbog toga.

Da je ovo “samo slovo na papiru” govori i poslednji VIDEO koji su objavili momci iz Pokreta “Levijatan”. Na njemu se jasno vidi organizovana borba pasa, koja se, ako je verovati onima koji komentarišu već dugi niz godina održavaju na Pešteru.

PROKUPLJE: Lazar V. ponovo slavi i veliča NASILJE i BORBE PASA!

Iz raznih krajeva Sandžaka i Srbije dovode pse i ulažu veliki novac, kladeći se u borbu između pasa. Najčešće pse rase Kangal.

Ilegalna borba pasa petface
Ilustracija

Borbe se po pravilu organizuju daleko od očiju javnosti, a oporavak pasa nakon istih traje više meseci.

Na ovom snimku se vide i vlasnici i okupljeni koji navijaju, koji su na kraju došli u sukob, pa su na kraju i sami postali borci i predstava za javnost.

NAJNOVIJA VEST: Policija otkrila ilegalnu borbu pasa!

– To što su borbe pasa tradicija koja traje vekovima na Pešteru, ne umanjuje njihovu surovost niti abolira vlasnike pasa koji učestvuju u ovim krvoprolićima. Ovde se krši zakon – a zakon je isti za sve. Ovde i ljudi udaraju na ljude. Vreme je da se prestane gledati kroz prste raznim krvnicima pod plaštom “odgajivača” ili “ljubitelja” pasa, napisali su iz Levijatana.

Pogledajte snimak!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSPAS OD SIGURNE SMRTI: Ribari pronašli dva mladunčeta medveda kako se bore da se održe iznad vode! (VIDEO)
Sledeći tekstPorodica je dovela u dom dva psa, A TRUDNU MAČKU IZBACILA napolje.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime