Naslovna VESTI PSI IMA MNOGO OVAKVIH: Mnogo je pasa koji su bez vode, hrane, na...

IMA MNOGO OVAKVIH: Mnogo je pasa koji su bez vode, hrane, na minusu i snegu – VEZANI! (VIDEO)

0
ima mnogo ovakvih petface

Slika psa sa ulice, koji vezan lancem spava na snegu, dok novi sneg pada po njegovom krznu, obilazi svake zime svet putem društvenih mreža.

Ne postoje informacije o tome gde se ovaj pas nalazi, ko ga je fotografisao i šta je sada sa ovim psom, niti kada se sve ovo dogodilo. Bez obzira na sve, ovako nešto se ponavlja i iznova dešava psima. 

PROČITAJTE I:

ONA IMA NAJBLESAVIJI OSMEH NA SVETU: Iako je izbačena na ulicu, nije izgubila vedar duh!

DANAS JE OSVANUO TUŽAN DAN: Žule je zaspao ZAUVEK! (VIDEO)

PODVIG DIVOVSKIH RAZMERA: Čovek NAG DO POJASA spasio psa iz ZALEĐENE VODE! (VIDEO)

Vlasnici zanemaruju svoje pse i ostavljaju ih bez hrane, vode i tople kućice na zimi, ledu, minusu i snegu. I sami znate da ovakvih slika, kao što je ova, ima na svakom koraku, i to ne samo u našoj zemlji niti našem okruženju, već svuda u svetu.

Rešili ste se da u svoj život unesete lepotu druženja i da ga obogatite prisustvom kućnog ljubimca. O odluci ste dobro razmislili, preispitali sebe i ukućane, i sada jedino ostaje da mala čupava pufna stigne u vašu kuću. Shodno ovoj odluci, vašem novom četvoronožnom prijatelju ste obezbedili i kućicu u kojoj će boraviti.

Ukoliko niste, alat u ruke i prvenstveno mu obezbedite zaklonjeno mesto – dobro izolovanu kućicu i topli podni pokrivač. Kućica ne treba biti ni premala – jer se neće udobno osećati u skučenom; ali ni prevelika, kako bi pas mogao i sopstvenom toplotom da zagreje vazduh unutar nje. Iz najbolje namere da psu obezbede što komforniji smeštaj, vlasnici se odlučuju za prevelike kućice što je greška upravo iz ovog razloga – pas će je preko zime jako teško ugrejati.

Najbolje su kućice od drveta, jer je drvo dobar izolator. Ukoliko niste vešti sa alatom i kućicu ne možete napraviti sami, ne brinite – na raspolaganju vam je mnoštvo, već gotovih kućica za pse.

Obezbedite im dobu kućicu, toplo ćebe, hranu i vodu. A najbolje je da ih pustite u kuću 😉

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.