Naslovna VESTI PSI NEKADA JE IMALA DOM I LJUBAV, a onda su odlučili da joj...

NEKADA JE IMALA DOM I LJUBAV, a onda su odlučili da joj sve oduzmu! (VIDEO)

0
imala je dom

Zamislite da imate sve – dom, ljubav, porodicu, svi vas vole i maze. A onda u jednom danu sve to nestane. Sve što ste smatrali da je normalno, odjednom postane daleko, pa i nedostižno. Ovakva sudbina zadesila je mnoge pse, a razloga je i suviše. Jedini krivci za ovakve priče su ljudi, koji ne misle ni na koga drugog, osim na sebe. Svoje dojučerašnje članove porodica, poput pasa, jednostavno kao gumicom izbrišu.

Zara je mešanka dve divne rase, šar peja i zlatnog retrivera i od obe pasmine pokupila je samo ono najbolje, naročito po pitanju karaktera. Obožava decu, voli ljude, uživa u maženju i ima dušu kakvu bi svako poželeo. Živela je u stanu, spavala u krevetu i imala svoju porodicu, sve dok se jednog dana nije sve promenilo. Zarini vlasnici su se razveli, a ovaj nesrećni pas je postao višak.

imala je dom

Upravo tako, višak, jer vlasnici nisu želeli više da se brinu o njoj niti da nađu neko kompromisno rešenje. Završila je kod rođaka razvedenog para, koji jedva čekaju da je se reše. Niti je vole niti je maze i povrh svega drže je zatvorenu na terasi. Zara je, naravno očajna, i ne zna šta joj se dogodilo i šta je snašlo.

LAKU NOĆ BOBO: Nije izdržala, borila se, ali nije uspela u BORBI ZA ŽIVOT!

UŽAS NA PEŠTERU – Ubijen pas bezdušno bačen pored puta (Video)

Inače, Zara ima smo jednu godinu i mnogo života je još pred njom. Zato delite njenu priču! – Možda baš vi budete do nekog ko će se zaljubiti u nju i poželeti baš ovakav ukras u svojoj kući, dvorištu, životu…možda joj baš vi donesete sreću…a sreća se vraća, kaže Dragana Milošević, koja je i podelila njenu priču. Pomozimo svi zajedno Zari, jer jedno ovakvo divno i nežno biće zaslužuje život na kakav je navikla.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:
*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.
Autor: Petface.net, Foto: Dragana Milošević

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstISKORISTILA DRUGU ŠANSU: Ova spašena veverica živi život!
Sledeći tekstMONSTRUM – Uhapšen pošto je ubio kunića palicom za bejzbol

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime