Naslovna VESTI PSI IMALI SU SREĆE: 3 šteneta spasena nakon pucnjave na pse u Luizijani

IMALI SU SREĆE: 3 šteneta spasena nakon pucnjave na pse u Luizijani

0
imali su sreće, petface

Prema rečima ljudi iz centra za životinje Helen Vudvard, meštani Luizijane ustrelili su nekoliko pasa, nakon što su lokalna skloništa postala prepuna i nije bilo više mesta za smeštaj.

Pandemija virusa korona prouzrokovala je zatvaranje mnogih skloništa za pse, što je sa sobom povuklo problem sa napuštenim psima, pa su grđani Luizijane pokušali stvar da uzmu u svoje ruke.

FLEKICA: punih sedam godina čeka na svog čoveka!

imali su sreće, petface

Dvomesečni Ber, Lejdi i Rafin pronađeni su nakon što im je majka sa još nekoliko pasa stradala u ovom nemilom događaju. Ipak, zahvaljujući posvećenim ljudima, tri šteneta su spasena i na putu da pronađu svoj stalni dom.

Ova tri lepotana pronađena su u blizini jedne škole, a žena iz školske kuhinje obavestila je lokalno društvo za brigu o životinjama, nakon čega su prebačeni u Helen Vudvard centar.

PORUKA PSA NA SAMRTI: “Kad umrem, pronađi nevoljenog psa i podari mu moje mesto!

imali su sreće, petface

Iz Helen Vudvard centra kažu da su srećni svaki put kada mogu da izađu u susret i pomognu, a naročito sada kada su mnoga skloništa zatvorena, a životinje prepuštene sudbini.

Psići su odmah pregledani i vakcinisani, a kako iz centra kažu, uskoro će biti spremi za udomljavanje. Oni se nadaju da ovi lepotani neće dugo čekati na stalni dom, a sigurni su da će onome ko ih uzme pružiti veliku ljubav i sreću.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSRPSKI HAČIKO: pas čeka preminulog vlasnika ispred vrata!
Sledeći tekstVAŽNA ODLUKA: Zbog svog psa se odlučila da ima decu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime