Naslovna VESTI PSI OVAJ PAS JE IMAO SREĆE! – Zaleđenog i nepomičnog čuli su ga...

OVAJ PAS JE IMAO SREĆE! – Zaleđenog i nepomičnog čuli su ga kako zapomaže!

0
pas imao sreće

Žena koja je radila u kuhinji lokalne bolnici u dalekom i ledenom Sibiru čula je srcecepajuće zavijanje psa. Krenula je za zvukom i zatekla stravičnu scenu. Pas je ležao u zaleđenoj lokvi i bio gotovo potpuno zamrznut. Pokušala je da ga oslobodi ledenog okova ali nije uspela.

U selu Čurapča je temperatura bila -53° Celzijusovih. Nesrećni pas je očigledno zaspao i svojim telom otopio zaleđeno blato u kojem je potražio sklonište i mesto za spavanje. Međutim, kako je temperatura naglo pala blato se zaledilo i on je ostao zarobljen.

Pogledajte i ovu neverovatnu priču: VIDEO: KAO U „KNJIZI O DŽUNGLI“! – Ulične mačke brinu o bačenom štenetu!

Meštani su odmah pohitali u pomoć. Započela je mukotrpna i potresna akcija spašavanja. Terenti Tomski je čvstom polugom počeo polako da lomi ledeni okov. Morao je biti veoma pažljiv kako ne bi povredio psa čije su noge bile popuno zaleđene. Pas je sve vreme bolno zavijao.

pas imao sreće

EMOTIVNO I DIRLJIVO – Mara želi da podeli svoju priču sa VAMA!

Fotografije i video koji prikazuju oslobađanje su veoma uznemirujući ali srećom, spasioci su uspeli.  Kada su oslobodili psa iz leda, odveli su psa na toplo i dali mu hranu. Preledao ga je i veterinar koji je na sveopšte iznenađenje konstatovao da je pas prošao samo sa manjim promrzlinama šapa. Imao je sreće da ga je žena čula na vreme. I ne samo to. Ona je odlučila da mu pruži trajan dom.

pas imao sreće

Inače, region Jakutija u Sibiru, poznat je kao jedan od najhladnijih na svetu. Trenutno, tamo vlada jedna od najjačih zima ikada zabeleženih čak i za Sibir. Pogledajte dramatični i potresni video spasavanja.

Izvor:  tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO: KAO U „KNJIZI O DŽUNGLI“! – Ulične mačke brinu o bačenom štenetu!
Sledeći tekstPATNJE MALE PENI! – Stravično iskustvo je nije slomilo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime