Naslovna VESTI PSI NOVI POČETAK: Jednog psa i jednog čoveka spojila su invalidska kolica! (VIDEO)

NOVI POČETAK: Jednog psa i jednog čoveka spojila su invalidska kolica! (VIDEO)

1
invalidska kolica petface

invalidska kolica: Još davno je Heraklit rekao da nam sudbina može oduzeti bogatstvo, ali ne i duh. Upravo ovaj citat podesan je da sa njim započnemo priču o psu koji je uprkos nesreći koja mu se desila, on ostane jedan srećan mališan.

Pročitajte još: Inspiracija dana: Buldog rođen sa dve noge, je štene u koje ćete se zaljubiti!

Nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću, psu Chance-u (Šansa) najizglednija opcija je bila eutanazija. U skladu sa svojim imenom (Šansa), ovaj mališan duhom nije poklekao i želeo je za sebe priliku za novi početak. Srećom, za njega je čulo lokalno prihvatilište, čiji su zaposleni odlučili da ova priča ne doživi tužan ishod.  Zato što je svaki život bitan, oni su odlučili da se izbore da ovaj pas dobije drugu šansu.

invalidska kolica petface

Chance je za početak dobio invalidska kolica za pse, koja su mu umnogome olakšavala život. Kao takav, bio je veoma težak kandidat za udomljavanje. Ipak, od tada nije prošlo mnogo vremena, a ovaj pas je i udomljen. Njegov novi vlasnik je takođe paralizovan i kreće se uz pomoć invalidskih kolica. Ne treba posebno da ističemo da su njih dvojica razvili poseban odnos zasnovan na razmumevanju:

-Nosim se sa istim borbama sa kojima se i moj pas bori, rekao je vlasnik po imenu Majkl.

invalidska kolica petface

Njih dvojica su veoma aktivan tandem koji vodi veoma aktivan život. Jedan drugog su u potpunosti upotpunili i sada beskonačno uživaju u onome što im svet nudi.

Pročitajte još: NE ODBACUJMO IH: Saveti za život sa slepim psom!

Moramo da kažemo da nas ništa ne obraduje kao priče ovog tipa, u kojima se uprkos nesrećnim okolnostima, sve završi baš onako kako treba.

Pogledajte i inspirativni VIDEO o ovom dvojcu:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSećate se čoveka koji je prešao 200 km kako bi spasio psa iz bunara? O njemu piše ceo svet, a pas je UDOMLJEN!
Sledeći tekstZIMA JE NA PRAGU: Da li Vaš pas ima toplu kućicu?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime