Naslovna Slajder vesti OVO ĆE VAS ŠOKIRATI: Istinita priča o posledicama odbijanja STERILIZACIJE

OVO ĆE VAS ŠOKIRATI: Istinita priča o posledicama odbijanja STERILIZACIJE

0
ovo će vas šokirati

Udruženje za zaštitu životinja „LELA“ iz Šida nedavno je objavila šokantne i uznemirujuće fotografije veoma mlade skotne mačke koja je imala spontani pobačaj. Priča koja prati ove stravične slike je nažalost uobičajena.

ovo će vas šokirati

Očigledno, radi se o uličnoj mački koja je napuštena ili bolje rečeno odbačena istog trenutka kada je rođena. Uradio je to neko ko se protivi sterilizaciji. Neko ko misli i tvrdi da je sterilizacija protivprirodna, neko ko kaže da mu je žao da životinju muči takvim postupkom. Neko ko ne razmišlja o posledicama po zdravlje i život životinje, o sudbini velikog broja novorođenih životinja koje neće imati sreće i ljubavi.

Pročitajte i ovo: SPASIO MAMU BULDOGA IZ KONTEJNERA: Jedna dobra duša naišla u pravom trenutku

ovo će vas šokirati

Ova maca je imala spontani pobačaj. Nedovoljno odrasla, nezrela njen organizam očigledno nije uspeo da se izbori sa izazovima koje nosi svaka trudnoća. Dodajmo tome uslove u kojima je živela na ulici i dolazimo do ovakve užasne tragedije. Slike su šokantne, pogledajte ta mala, na silu i pre vremena rođena bića koja nisu imala nikakvu šansu za život. Pogledajte stanje mlade majke, u bolovima u opasnosti od sepse i smrti u mukama.

Pročitajte i ovo: HOKUS POKUS: Mačka nađena živa među ruševinama nedeljama nakon što se zgrada srušila

ovo će vas šokirati

Pridružujemo se pitanju koje postavljaju ljudi iz Udruženja „Lela“: Žao vam je da sterilišete ljubimca? Da li vam je žao zbog ovoga? Da li vam je žao što vaši ljubimci pate na ulicama?. Da li vam je žao što rađaju mrtve bebe i umiru u mukama?

Izvor:  Udruženje za zaštitu napuštenih životinja “LELA”-Šid

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.