Naslovna VESTI PSI VLASNIK PSA IZ GROCKE: „Ja sam znao da je pas vezan, ali...

VLASNIK PSA IZ GROCKE: „Ja sam znao da je pas vezan, ali sam mislio da će kum da ga vidi“!

0

Uvod priče IZ GROCKE svima poznat! Pas vezan za branik automobila uslikan je na putu. Ljubitelji životinja, ogorčeni građani, korisnici Interneta digli su se protiv ovog zlostavljača. Ubrzo je osvanula fotografija o podacima vlasnika vozila, saznalo se ko je vlansik a ko vozač famoznog crvenog Golfa.

Kako je i naš portal juče preneo, odmah se oglasila izvesna Katarina koja je pokušala da objasni „šta se zasita desilo“. Ovo je po njenim rečima, nesrećan slučaj. Međutim, ovo je još više razbesnelo ljude koji prate ovaj slučaj, jer kako kažu – fotografije su podmetnute!

Užas u Grockoj: Vezao psa za automobil, pa ga vukao po putu! (FOTO)

psa za automobil IZ GROCKE petface
Pas za kog Katarina tvrdi da je bio slučajno “vezan za automobil”

S tim u vezi, na televiziji sa nacionalnom frekvencijom u emisiji „Dobro Jutro – Jovana & Srđan“ uključen je DIREKTNO i vlasnik psa kako bi gostima a li i gledaocima objasnio kako je došlo do ovog „nesporazuma“.

– Kuja je ostala živa i zdrava i ide na bolje. Ja sam znao, ja sam video, ali sam mislio da će on da vidi kuju, da će da je skine i da ide dalje svojim poslom. Vukao je psa oko kilometar, otprilike. Video je šta je uradio kada je stao ispred kuće, rekao je Radomir Petrović u direktnom uključenju!

Kako kaže, on nije ljut na kuma koji je vozio automobil, već na ljude koji su „odmah digli bunu na Fejsu, a niko nije mogao da zaustavi čoveka na putu već su odmah slikali“.

Na pitanje voditeljke Jovane zašto uopšte vezuje psa za kuku, tačnije branik automobila, vlasnik je objasnio da je to učinio kako bi izvadili piće i hranu iz gepeka. A onda je kum, hitno morao za Beograd i ne znajući da je pas tu, pokrenuo automobil!

psa za automobil IZ GROCKE petface

Jedan od sagovornika u studiu bila je i danica Drobac, predsednik Evropske inicijative 17, koja je objasnila da „niko ne veruje u ovu priču“:

VIDEO: Aleksandar vezao psa za automobil, naterao ga da ga vuče i sve to objavio na Facebook-u!

– Ako se pogleda fotografija, vidi se da je telo psa potpuno opušteno dok ga automobil vuče, naslonjen je LEVOM STRANOM tela a ovaj pas na fotografiji ima poveze sa desne strane. Meni je to sumnjivo, izjavila je gospođa Drobac.

Jovana i Srđan su takođe dobili i pisanu izjavu Drugog osnovnog javnog tužilaštva povodom ovog slučaja u kome se navodi da je „obavljen razgovor sa vlasnikom životinje, da je vlasnik izjavio da je neobavestivši drugo lice, sa kojim se dogovorio da mu da na korišćenje vozilo, postavio povodac svog psa na kuku automobila nakon čega je to drugo lice neopažajući životinju startovalo automobil a kasnije i povredilo životinju! Iz datih izjava proizlazi da nije bilo namera za povređivanje psa, a javno tužilaštvo će preduzeti sve zakonom predviđenje mere“.

Videćemo kakav će epilog ova priča dobiti…

Celu emisiju pogledajte na zvaničnom You Tube kanalu emisije „Dobro Jutro – Jovana & Srđan“!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.