Naslovna VESTI PSI Evo kako iz ugla psa izgleda trenutak kada ga vlasnik ostavi!

Evo kako iz ugla psa izgleda trenutak kada ga vlasnik ostavi!

2
iz ugla psa petface

Ako ste se pitali kako iz ugla psa izgleda kada ga volite, mazite, pazite – to vam ne možemo odgovoriti. Ali zato, ljudi iz singapurske „Agri-Food & Veterinary Authority of Singapore (AVA)“ organizacije koja pomaže napuštenim životinjama – to znaju!

Naime, oni su napravili jedan animirani video pod nazivom „Ne napuštajte svog ljubimca“, koji iz ugla psa objašnjava kako to izgleda kada hladnokrvo ostavite svog najboljeg prijatelja!

Pročitajte još:
TUGA I NEVERICA: Ovako izgleda jedan dan u životu lutalice! (VIDEO)

iz ugla psa petface

Psi pate, imaju prave duševne boli kada ih ostavimo. Čak i na kratko. A kamoli zauvek. Naš animirani video snimak pod nazivom „Ne napuštajte svog ljubimca“, treba da vas podseti da nikada ne treba da se odreknete svog ljubimca. Čak i kada vam druge obaveze to „omoguće“, rekli su volonteri ove organizacije!

Pročitajte još:
Kad se uloge zamene: Ovako bi svet izgledao iz ugla jedne životinje!

Uvek isto pravilo. Ne uzimajte ljubimce, ukoliko niste 100% sigurni da im se možete posvetiti. Ne uzimajte ljubimce za dete, devojku, dečka, mamu ili tatu – ukoliko će im oni biti trenutno zadovoljstvo!

Evo kako iz ugla psa izgleda kada njega njegov ”najbolji prijatelj”, čovek, ostavi…

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDISKRETNI HEROJ: Ova žena je spasila i zbrinula preko 200 pasa! (VIDEO)
Sledeći tekstPRE I POSLE: Savršene fotografije koje svedoče o tome šta se sve menja u životu vlasnika kada u njegov dom dođe ljubimac!

2 KOMENTARA

  1. Kakav jadnik ovaj što je imao psa. To znači da ga nije ni voleo, nego mu je samo trebala zabava dok ošišana nije došla.

  2. Kakav jadnik ovaj što je imao psa. To znači da ga nije ni voleo, nego mu je samo trebala zabava dok ošišana nije došla.

    Bira ženu koja mrzi pse, ej.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime