Naslovna VESTI PSI IZBAČENA PRED NEPOZNATU KAPIJU: Očajnički traži pažnju i dom!

IZBAČENA PRED NEPOZNATU KAPIJU: Očajnički traži pažnju i dom!

0

Ovo je još jedna priča koja počinje molbom da tekst pročitate, razmislite i učinite koliko je u vašoj moći da pomognete ovom nedužnom psu da pronađe svoj dom, kojeg je i više nego željan. Izbačena je pre par meseci u jednom selu, pred kapiju čoveku koji već ima puno pasa. I ne samo pasa, već i drugih životinja. Sterilisana je, vakcinisana, stara do godinu dana i zbog dugih nogu nazvali su je Konjče. Mešanac je starforda, verovatno.

Sve je bilo u redu doskoro, dok nije počela da davi kokoške i bude dominantna sa drugim ženkama. Sa mužjacima je ok. Ona živi u čoporu, ali gnjavi ženke slabije od sebe i ume da bude gadna. Sa decom i ljudima je divna i samo gura glavu u ruke da se mazi.
Zbog problema koje pravi dobijen je rok. Udruženje Beta Zaječar ima maksimum 10 dana da joj pronađe dom ili će ova ženkica biti ostavljena negde.

NAPUSTILA JE MAMA ODMAH PO ROĐENJU: Maleni borac se nije dao!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Ona nije ničija…. Ona ovo mesto gde je sada smatra svojim domom i verujemo da  bi se teško snašla negde drugde. Ona je aktivan pas, spremna da vam bude pratnja u dugim šetnjama ili na dzogingu, planinarenju. Voli da je sva pažnja usmerena ka njoj ili da ima društvo bar jednog mužjaka.

Pitali ste se ŠTA VAŠ PAS MISLI O VAMA?! Ovaj URNEBESNI snimak daće vam odgovor!

Molimo vas, pomozite da je zbrinemo! Nalazi se u okolini Zaječara, ali je prevoz do novog doma obezbeđen uz minimalnu participaciju za gorivo. Kontakt: 0694512382.

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.