Naslovna VESTI PSI POTRESNO: Šta sve prolaze štenci IZBAČENI NA ULICU! (VIDEO)

POTRESNO: Šta sve prolaze štenci IZBAČENI NA ULICU! (VIDEO)

0
izbaceni na ulicu petface

Baš kao dete, malo štene nije još svesno svih opasnosti koje ga vrebaju. Oni uče kao i ljudi. Uče kako da žive, kako da se prehrane, kako da podižu mlade. Kada gledate jedno štene, kao da gledate u dete. 

Oni ne znaju kako da se bore i kako da se brane od svega što na njega ide i što ga ugrožava. Oni su ugroženi od svih. 

PROČITAJTE I:

IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Pas SPASAO DEVOJČICU od utapanja u jezeru! (VIDEO)

Komšije su bile svedoci ovog gnusnog čina izbacivanja štenaca na ulicu iz kola. Bili su okamenjeni od straha. Sve tri bebe su tražile sklonište, najbolje što su mogli. I ovo je bilo to mestu. U rupi, u zemlji, ispod korenja drveta koje je palo. Nisu mogli da nađu nešto bolje.

Samo su želeli da se sakriju. Komšije su kontaktirale lokalnu spasilačku organizaciju, koja je brzo stigla na lice mesta, jer je znala da neće dugo preživeti, ako ostanu tamo. Jednog po jednog spasioci su ih pokupili. Treće štene se najviše borilo da pobegne, ali nije uspeo. 

Nakon spasavanja počela je da pada kiša. To je bio pravi dokaz da su spasioci došli u pravo vreme. Štenci su izvučeni živi i zdravi, i sada su u odgajivačnici zajedno.

Njihov sledeći korak u odrastanju, a to će postići samo svojom slatkoćom, jeste da budu udomljeni. Da pronađu svoje porodice zauvek. 

Učiniće oni to, kao i sve do sada. Ovo je prava priča kakav je put štenaca izbačenih na ulicu…

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.