Naslovna VESTI PSI PRIČA DANA: Beskućnik spasao život psu, kojeg je vlasnica izbacila iz stana!

PRIČA DANA: Beskućnik spasao život psu, kojeg je vlasnica izbacila iz stana!

0

Tog dana, vlasnica je svoju čivavu izbacila iz stana. Tek tako. Imala je sreću da je pronađe beksućnik po imenu Ron. A njega da pronađe Ketlin. Iako vam sve ovo zvuči komplikovano – nije 😉

Naime, beskućnik iz Solt Lejk Sitija, po imenu Ron, video je vlasnicu koja je pre dva sata izbacila čivavu na ulicu i sažalio se na životinju. Odmah ju je izvukao i poneo sa sobom. Žena koja je krajem marta slučajno kolima prolazila pored njega, ugledala je pored kartona koji je držao u ruci taj, kako kaže, mali zamotuljak – čivavu umotanu u ćebe.

OGLAS KOJI JE SVE RASPLAKAO: Beskućnik iz Beograda pronašao psa i u potrazi je za VLASNIKOM!

Tokom kratkog razgovora sa čovekom, za koga je saznala da se zove Ron, osetila je potrebu da mu pomogne, ispričala je za magazin “Dodo”. Iako nije mogla da uzme psa, obećala mu je da će objaviti oglas na Fejsbuku.

Njen poziv je privukao pažnju Ketlin Dalman, aktivistkinje za zaštitu životinja. Odlučila je da uzme čivavu, sve dok se ne pojavi neko ko će je usvojiti. U znak zahvalnosti što je spasio psa, poklonila je beskućniku 50 dolara, ali on nije želeo da uzme novac.

– Rekao je da zna kako je to biti bez doma i da ne želi da se isto desi i psu, ispričala je Ketlin Dalman za “Dodo”.

VELIKO BRAVO: Veterinarka Rubi BESPLATNO leči ljubimce beskućnika!

Dalmanova je ubrzo udomila psa, ali nije mogla da zaboravi beskućnika. Posvetila mu je stranicu na sajtu za prikupljanje sredstava “GoFundMe” i do sada je sakupila 500 dolara. Trenutak kada mu je predala novac snimila je i podelila na Fejsbuku.

– Oči su mu zasuzile. Nije mogao da veruje da će ljudi učiniti tako nešto za njega. Kada sam mu uručila novac, rekao je da želi da deo novca pokloni psu, ali rekla sam mu da je novac samo za njega, ispričala je Ketlin.

Posle svega Ron je odlučio da nađe posao i u tu svrhu je kupio mobilni telefon.

– Sada kada ima telefon, i mi možemo da se javimo. Kao i pas, i on zaslužuje još jednu šansu u životu, dodala je Ketlin!

Divna priča, nadamo se, happy end-u!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst70 hiljada pregleda za nekoliko sati: Preplašen pas tužnog pogleda u azilu – „Oprostite mi“!
Sledeći tekstLežaljke za pse i mačke

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime