Naslovna VESTI MAČKE NEČUVENO: Porodica izbacila trudnu mačku nakon što su nabavili dva psa!

NEČUVENO: Porodica izbacila trudnu mačku nakon što su nabavili dva psa!

0

Pre samo 10 meseci, vlasnici mace Atine dobili su dva psa koji se nisu dobro slagali sa mačkom, te su se vlasnici odlučili na užasan korak – izbacili su Atinu iz kuće i ona je bila prisiljena da živi napolju i da se snalazi kako ume.

Zbunjena i umiljata maca počela je da provodi dane ispod trema komšija… Porodica Redmon čula je mjaukanje koje dolazi odnekud i počela je potraga… U jednom trenutku, Redmondovi su ugledali Atinu, ali i tri tek rođena mačeta!

DRAMA: Štene se ZAGLAVILO na terasi, stanari čekali da ga uhvate ako padne!

Glava porodice, otac se u početku opirao udomljavanju Atine jer su i sami već imali dve mace, i nije bio siguran kako će one da reaguju na mačiće, ali i na novu cimerku. Međutim, ćerka ga je nekako ubedila da prihvate da ih čuvaju neko vreme, pa će već videti kako se situacija odvija.

Mačići su se opirali ulasku u kuću, ali mama Atina je nonšalantno ušla u kuću, smestila se i počela da uživa. Kao da je znala da je to kuća u kojoj i treba da bude – njena!

NA GRANIČNOM PRELAZU NICKELSDORF u prtljažniku SRPSKOG AUTOBUSA pronađeno 18 pasa!

Porodica Redmond je sve mace sterilisala i vakcinisala, a zatim im je pronašla idealno mesto u kući, na kojem su  uživale same, a kada su želele da se druže sa ostatkom porodice, išle su utamo gde su i ostalli članovi porodice Redmond.

Mačići su dobili imena Zevs, Artemid i Apolon, a tata Redmond, iako u početku nije želeo da prizna, zaljubio se u sva tri mačeta koja se nisu odvaja od njega. Kao da su znala da su sa njim sigurna!

On je shvatio da su Atina i njena deca baš tamo gde i pripadaju – u njihovoj kući,obasuta pažnjom i lljubavlju. Sve mačke su se odmah sprijateljile i to je bio znak da su Redmondovi učinili pravu stvar! Atina je sa mačićima u njihovoj porodici već 6 meseci, i ne planira nigde da ide… Jer, konačno je neko voli onako kako i zaslužuje!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTAR, BOLESTAN, ZAPUŠTEN I IZBAČEN: Ovaj pas je namučen! (FOTO)
Sledeći tekstPsi, koze, pačići i vijetnamski prasić: O njima se sa puno ljubavistaraju dva deteta!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime