Naslovna VESTI PSI IZBACILI ŠTENE IZ AUTOMOBILA U POKRETU! Pas je doživeo TRAUMU!

IZBACILI ŠTENE IZ AUTOMOBILA U POKRETU! Pas je doživeo TRAUMU!

0

Jedno nesrećno štene doživelo je pravo zverstvo od strane ljudi. Naime, ono je izbačeno iz auta koji je bio u pokretu! Izbacili su ga kroz prozor, i nastavili dalje!

Policija je tokom podneva primila poziv od žene koja je bila svedok ovom gnusnom činu! Ona nije uspela da zapiše tablice, niti je imala bilo kakve informacije o osobi koja je vozila auto, ali je rešila da stane, i da ostane sa štenetom dok ne dođe policija! Sve se to dešavalo sredinom prošle nedelje u Ajdahu!

POTRESNE MISLI psa koji kopni u azilu: Prolaze leta, zime, proleća… A ja čekam da…

– Kakva god osećanja da imate prema psima, ja sam zaprepašćen da je neko u stanju to da uradi životinji, pogotovo štenetu! – rekao je kapetan državne policije Ajdaha, Brendon Bejk.

Srećom, izgleda da štene nije ozbiljno povređeno.

Prema navodima humanog društva Vest Vallei, ši cu, za kojeg su procenili da je star oko 10 nedelja, pretrpeo je nagnječenja, i ima od ranije osip na ustima i šapama, nikakvih drugih povreda, na sreću, nema.

KALUĐER KARMELO! Neobična priča o psu koji živi u manastiru i propoveda ribama! (FOTO)

U odvojenoj objavi na društvenim mrežama, podeljenoj kasnije te noći, sklonište za životinje napisalo je da pas dobija puno ljubavi i da ima odgovarajuću negu, te da se svi trude najbolje što mogu kako bi mu pomogli da zaboravi to traumatično iskustvo!

Žena koja je prva upozorila vlasti i koja je spasila štene, ponudila se i da ga udomi, ukoliko se ne pronađe odgovarajući vlasnik!

Međuti, dogodio se preokret! Policija je objavila da je uspela da pronađe vlasnika psa!  Pre nego što je pronađen na autoputu, prijavljeno je da je ukraden pas iz kuće u Nampi, navodi se u saopštenju.

Vlasnica psa, Rosario Nunez, rekao je veoma uznemirena, tužna i besna u isto vreme nakon što je saznala šta se dogodilo sa štenetom koje se zove Panda!

Panda je nakon nekoliko dana vraćen svojoj porodici, i sada uživa u svom domu, dok se vlasnica na sve načine trudi da ga razmazi… Sreća, te je ovo priča sa srećnim krajem!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOTROVANI PSI U KRALJEVU DOK SE DETE IGRALO SA NJIMA! Vlasnik TRAGA za počiniocima!
Sledeći tekstPas žvaće cipele, liže šape i… Ovo su NAČINI na koje traži VAŠU POMOĆ!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime