Naslovna VESTI PSI IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Pas SPASAO DEVOJČICU od utapanja u jezeru! (VIDEO)

IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Pas SPASAO DEVOJČICU od utapanja u jezeru! (VIDEO)

0

Psi su poznati po svom zaštitiničkom instinktu prema ljudima, a naročito prema deci. Kada su deca u blizini pasa njihov osećaj za opasnost i zaštitnički nagon se povećava. 

Oni su takvi da ne prepuštaju slučaju ništa, već samo se ustreme na svoj instinkt i jurnu ka izvoru opasnosti da ga uklone. U pričici koju prenosimo pas je spasao devojčicu sa ruba jezera da ne u padne u njega. Devojčica je potrčala za loptom svog ljubimca koja joj je prošla iza leđa i otišla u vodu. 

PROČITAJTE I:

SLIKA VAM SVE KAŽE: On nema ništa, i sve što nađe deli sa psom i mačkom!

Pas nije mogao da sedi i gleda kako mu drugarica trči u opasnost. Odmah je potrčao za njom i zaustavio ju je. On je počeo da je vuče za garderobu na leđima. Vukao ju je unazad i zaustavio je u njenoj nameri. 

Pas je devojčicu odvukao na sigurno, dalje od vode. Tako je bila bezbedna da joj se ništa neće dogoditi zbog obične lopte.

Svi su radosni zbog toga što je devojčica dobro i što ju je pas izvukao iz ošasnosti. Sada mogu da nastave da se igraju i uživao u svakom danu zajedno. Presrećni smo što je ishod ispao ovakav. 

Ovo je pravi dokaz koliko psi imaju osećaja za druge. Koliko su nesebično požrtvovani prema svima i koliko ne prezaju da se dokažu i pokažu u svojoj ljubavi prema onima koji im znače.

Presrećni smo što su svi dobro!

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.