Naslovna VESTI PSI IZBODEN PAS U CENTRU NIŠA: Raspisana nagrada od 800 evra za informacije...

IZBODEN PAS U CENTRU NIŠA: Raspisana nagrada od 800 evra za informacije o napadaču

2
Izboden pas u Nišu

U samom centru Niša, u ulici Obilićev venac, usred bela dana za sada nepoznati počinilac je naneo teške povrede psu i ostavio ga da iskrvari. Izbodeni pas je iz grupe veoma pitomih i prijateljski raspoloženih uličnih pasa koji su odrasli u tom kraju i o kojima se stara veća grupa Nišlija iz ovog kvarta.

Cuca i brat

Milica Živadinović, koja se u to vreme šetala sa svojim ljubimcem u neposrednoj blizini mesta zločina kaže da je u jednom trenutku začula snažan zvuk cviljenja i primetila psa koji šepajući trči. „Cviljenje je bilo toliko bolno i glasno da sam odmah pošla ka psu. Kada sam mu prišla, primetila sam da krv lije iz njega!“ Tada je prepoznala psa. Bila je to Cuca, ženkica koja u tom kraju živi već tri godine. Ne sumnjajući da je Cuca izbodena, pozvala je prijateljicu iz komšiluka da joj pomogne oko nesrećnog psa. Umotali su je u peškir kako bi zaustavili krvarenje i odmah se zaputili u veterinarsku ambulantu.

cuca kod veterinara

BRAVO NIŠLIJE: Ovaj pas je bio na ivici smrti, SADA SE OPORAVLJA, prelep je!

Veterinari su bili šokirani. Ustanovili su da je Cuci naneta ubodna rana duboka 7 centimetara, verovatno oštrim sečivom širine oko 4 centimetra. Posle višesatne borbe za Cucin život koji je sve vreme visio o koncu jer je izgubila puno krvi veterinari su uspeli da joj stabilizuju stanje. Povređeni su joj mišići, karlica i mnogobrojni krvni sudovi. Srećom, nije bio povređen ni jedan vitalan unutrašnji organ. Milica kaže:“ Da se nije odmah reagovalo, uginula bi za vrlo kratko vreme zbog gubitka krvi. Naša Cuca je srećom bila jaka i preživela je.“

cucine rane

Milica je odmah ovaj slučaj prijavila policiji. Policajci su prvo obavili razgovor sa njom još dok su bili u veterinarskoj ambulanti, potom su izvršili uviđaj na mestu gde se napad na nesrećnog psa dogodio. Na kraju, Milica je morala da ode i u policijsku stanicu kako bi dala zvaničnu izjavu.

TUGA: Zbogom mališa, pridruži se svojoj BRAĆI I SESTRAMA NA NEBU!!

Za osobom koja je učinila ovo monstruozno delo sada traga i policija. Međutim, odmah pošto je ovaj događaj podelila preko društvenih mreža javio se anonimni donator koji je ponudio nagradu za otkrivanje identiteta zločinca. Ubrzo su se prijavili i drugi građani sa svojim donacijama pa je trenutna nagrada za onoga ko da informacije o osobi koja je izbola Cucu dostigla 800.- evra.

Cuca

Troškove intervencije u kojoj je Cuci spasen život je pokrila Milica a mnogi iz komšiluka su ponudili da i oni učestvuju u troškovima. Milica ne može da veruje da je neko želeo da naudi ovom psu. Kaže da je Cuca izuzetno dobar i miran pas koga su komšije odgajale, negovale i pazile još od kada je bila štene. „Tražimo joj stalan dom. Sada posle veterinarske intervencije je kod jedne komšinice kod koje je i Cucin brat.“ – dodaje Milica i kaže da se nada da će počinilac brzo biti uhvaćen kako ne bi ponovio ovakvo zlodelo.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

2 KOMENTARA

  1. Sve mu jebem ko god da je napravio to psu, da bog da tako tebe ubodu ali duplo 14 cm jebo ti ja mater ko god da jesi crkni

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.