Naslovna VESTI PSI IZBODEN PAS U CENTRU NIŠA: Raspisana nagrada od 800 evra za informacije...

IZBODEN PAS U CENTRU NIŠA: Raspisana nagrada od 800 evra za informacije o napadaču

2
Izboden pas u Nišu

U samom centru Niša, u ulici Obilićev venac, usred bela dana za sada nepoznati počinilac je naneo teške povrede psu i ostavio ga da iskrvari. Izbodeni pas je iz grupe veoma pitomih i prijateljski raspoloženih uličnih pasa koji su odrasli u tom kraju i o kojima se stara veća grupa Nišlija iz ovog kvarta.

Cuca i brat

Milica Živadinović, koja se u to vreme šetala sa svojim ljubimcem u neposrednoj blizini mesta zločina kaže da je u jednom trenutku začula snažan zvuk cviljenja i primetila psa koji šepajući trči. „Cviljenje je bilo toliko bolno i glasno da sam odmah pošla ka psu. Kada sam mu prišla, primetila sam da krv lije iz njega!“ Tada je prepoznala psa. Bila je to Cuca, ženkica koja u tom kraju živi već tri godine. Ne sumnjajući da je Cuca izbodena, pozvala je prijateljicu iz komšiluka da joj pomogne oko nesrećnog psa. Umotali su je u peškir kako bi zaustavili krvarenje i odmah se zaputili u veterinarsku ambulantu.

cuca kod veterinara

BRAVO NIŠLIJE: Ovaj pas je bio na ivici smrti, SADA SE OPORAVLJA, prelep je!

Veterinari su bili šokirani. Ustanovili su da je Cuci naneta ubodna rana duboka 7 centimetara, verovatno oštrim sečivom širine oko 4 centimetra. Posle višesatne borbe za Cucin život koji je sve vreme visio o koncu jer je izgubila puno krvi veterinari su uspeli da joj stabilizuju stanje. Povređeni su joj mišići, karlica i mnogobrojni krvni sudovi. Srećom, nije bio povređen ni jedan vitalan unutrašnji organ. Milica kaže:“ Da se nije odmah reagovalo, uginula bi za vrlo kratko vreme zbog gubitka krvi. Naša Cuca je srećom bila jaka i preživela je.“

cucine rane

Milica je odmah ovaj slučaj prijavila policiji. Policajci su prvo obavili razgovor sa njom još dok su bili u veterinarskoj ambulanti, potom su izvršili uviđaj na mestu gde se napad na nesrećnog psa dogodio. Na kraju, Milica je morala da ode i u policijsku stanicu kako bi dala zvaničnu izjavu.

TUGA: Zbogom mališa, pridruži se svojoj BRAĆI I SESTRAMA NA NEBU!!

Za osobom koja je učinila ovo monstruozno delo sada traga i policija. Međutim, odmah pošto je ovaj događaj podelila preko društvenih mreža javio se anonimni donator koji je ponudio nagradu za otkrivanje identiteta zločinca. Ubrzo su se prijavili i drugi građani sa svojim donacijama pa je trenutna nagrada za onoga ko da informacije o osobi koja je izbola Cucu dostigla 800.- evra.

Cuca

Troškove intervencije u kojoj je Cuci spasen život je pokrila Milica a mnogi iz komšiluka su ponudili da i oni učestvuju u troškovima. Milica ne može da veruje da je neko želeo da naudi ovom psu. Kaže da je Cuca izuzetno dobar i miran pas koga su komšije odgajale, negovale i pazile još od kada je bila štene. „Tražimo joj stalan dom. Sada posle veterinarske intervencije je kod jedne komšinice kod koje je i Cucin brat.“ – dodaje Milica i kaže da se nada da će počinilac brzo biti uhvaćen kako ne bi ponovio ovakvo zlodelo.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDUŠA I SRCE ZA POŽELETI: Ovaj gluv i gotovo slep pas pomaže neželjenim drugarima
Sledeći tekstDA LI TRAVA MOŽE DA UBIJE PSA?

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime